PERSOONLIJK ADVIES

Frisbees bedrukken

Wie op het strand of in het park rondloopt ziet ze ongetwijfeld door de lucht vliegen: frisbees. Bedrukte frisbees zijn geweldige reclamedragers: de bedrukking is goed te zien en doordat veel mensen frisbeeën leuk vinden, zal uw bedrijfsnaam of logo door velen worden opgemerkt.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte frisbees zijn typische zomergeschenken waarmee u een zeer grote doelgroep kan verrassen. Behalve het feit dat u een grote groep mensen kan bereiken met één en hetzelfde relatiegeschenken zijn er nog meer voordelen:

  • eenvoudig te bedrukken
  • gemakkelijk uit te delen


Het kleinere formaat en de ‘recht toe recht aan’ vorm vereenvoudigen het bedrukken en het uitdelen van promotieartikel, wat de kosten op het gebied van de bedrukking en ook transport drukt. Een mooi voordeel voor u!

Frisbees bedrukken

Frisbees bedrukken wordt over het algemeen met twee technieken uitgevoerd. Deze twee drukopties zijn:

  • tampondruk
  • zeefdruk


Omdat een frisbee een relatief klein relatiegeschenk is, is een tampondruk een passende techniek. Het is te vergelijken met een stempel die een klein, maar gedetailleerde bedrukking achterlaat. Wanneer u uw logo liever groter wilt laten bedrukken, maken we gebruik van een zeefdruk. Dit rooster maakt het mogelijk om een logo en tekst in bijna elk formaat te plaatsen.

De reden dat alleen deze twee druktechnieken mogelijk zijn, is vanwege het materiaal waarop bedrukt moet worden. Frisbees zijn meestal gemaakt van kunststof, wat het bedrukken met hitte logischerwijs niet mogelijk maakt.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Op werkdagen staan wij voor u klaar van 08.30 tot 17.00.

Het aanbod

Frisbees die u bij Suprème Relatiegeschenken tegenkomt, zijn over het algemeen de meest standaard varianten. Deze ronde ‘borden’ werken niet alleen goed, maar zijn ook goed te bedrukken. Daarnaast bestaat het assortiment natuurlijk ook andere varianten die qua vormgeving afwijken. Wij nodigen u dan ook om door de webwinkel te klikken en kennis te maken met de vele geschenken. Mocht u de juiste niet kunnen vinden, dan kunt u altijd onze medewerkers bereiken voor een aanvraag.

Meer zomerartikelen!

Frisbees zijn één van de vele zomerartikelen die u in onze nieuwste webshop kunt vinden. Ontdek ook de vele sport artikelenstrandballen en puzzels. Allen producten die genieten van een grote doelgroep en meerdere malen gebruikt worden wat uw promotie ten goede komt.

Frisbees bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.