Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (7)
 2. 10 tot 15 werkdagen (1)
 3. 20 tot 25 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (3)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Overig (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (9)
 2. 2 kleuren (6)
 3. 3 kleuren (6)
 4. 4 kleuren (6)
Soorten snoepgoed
 1. Chocolade (1)

Spaarpotten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte spaarpotten zijn relatiegeschenken met een boodschap. Ze zijn bruikbaar voor verschillende omstandigheden en gebeurtenissen.

Spaarpotten die bedrukt zijn, passen bij veel verschillende bedrijven, o.a. banken, reisbureaus, etc. Een bank kan bijvoorbeeld bij het openen van een rekening een bedrukte spaarpot weggeven. Een reisbureau kan dit doen bij het boeken van een vakantie met de boodschap om alvast te sparen voor uitgaven tijdens de vakantie. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, ook voor uw bedrijf!

Een bedrukte spaarpot is in veel originele vormen verkrijgbaar: 

 • Varken;
 • Beer;
 • ‘’in case of emergency’’;
 • Huis;
 • Pennenbakje;
 • Wereldbol;
 • (race)auto;
 • Pony;
 • Kinderwagen;
 • en nog veel meer!

Spaarpotten met bedrukking zijn dus in verschillende vormen te verkrijgen, waardoor deze ook prima op uw bedrijf kan worden toegepast. Het is zelfs mogelijk om de spaarpotten custom made te ontwerpen, hierbij kunt u alles zelf bepalen!

Spaarpotten die bedrukt zijn, kunnen ook prima op beurzen, open dagen of andere gebeurtenissen worden gebruikt en weggegeven. Bijna iedereen heeft een doel waarvoor hij/zij wil sparen, dit kan dan natuurlijk mooi in een spaarpot bedrukt met uw logo! 

Spaarpotten bedrukken

Spaarpotten worden het meest bedrukt met een tampondruk. Een tampondruk gebeurt door middel van een stempel. Een stempel kan de ronding van de spaarpot goed volgen en zo de bedrukking nauwkeurig aanbrengen. Het verschilt per spaarpot of u de positie van de bedrukking zelf kunt kiezen. In sommige gevallen is hier al een plek voor aangewezen, terwijl u bij andere uitvoeringen zelf de keuze kunt maken.

Spaarpotten gemaakt van metaal kunnen ook gegraveerd worden. Deze bevatten meestal een standaard graveerplaatje. Bij graveren wordt de bovenste laag van de spaarpot weggebrand waarna de gravering ontstaat. Omdat er met hoge temperaturen gewerkt wordt, is het niet mogelijk om een spaarpot van kunststof materiaal te graveren. Mocht u graag een keer iets anders willen als bedrukking op de kunststof spaarpot om op te vallen, dan bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden. Suprème is namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste bedrukkingstechnieken. Contact opnemen kan via

Andere relatiegeschenken

Bekijk ook onze jojo’s, broodtrommels en stressballen!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757