Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (4)
 2. 8 tot 10 werkdagen (22)
 3. 20 tot 25 werkdagen (22)
Minimale afname
 1. 25 (13)
 2. 100 (4)
Materiaal
 1. Foam (4)
 2. Overig (13)
Bedrukking
 1. 1 kleur (39)
 2. 2 kleuren (27)
 3. 3 kleuren (27)
 4. 4 kleuren (27)

Stressballen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte stressballen zijn relatiegeschenken die vaak met een grote glimlach worden weggegeven. Het zijn meestal grappige en opvallende figuren waarin geknepen kan worden om te ‘’ont stressen’’. Tegenwoordig worden stressballen met bedrukking steeds vaker een vast onderdeel op een bureau. Dit bereikt veel verschillende mensen.

Stressballen die bedrukt zijn, zijn in veel verschillende vormen verkrijgbaar:

 • voetbal,
 • wereldbol,
 • huis,
 • bouw helm,
 • hamer,
 • dokter/zuster,
 • auto,
 • hart,
 • varken,
 • etc.

Bedrukte stressballen zijn in zoveel verschillende vormen verkrijgbaar, dat er voor ieder bedrijf een toepasbare vorm tussen zit. Een stressbal wordt vaak gebruikt als promotieartikel op een beurs. Stressballen met bedrukking vallen op en mensen zullen eerder naar een stand toe lopen. Dat geeft u de tijd om informatie te geven e.d. Ook kunnen bedrukte stressballen goed worden toegevoegd aan verschillende pakketten, zoals kerstpakketten, zomerpakketten, paaspakketten, etc. 

Custom made stressballen

Stressballen kunnen ook custom made worden gemaakt en dat betekent dus speciaal voor u! U kunt hierbij een eigen vorm ontwerpen en uiteraard ook een kleur waarin de stressballen worden geproduceerd. Wanneer u kiest voor een custom made productie van de stressballen, is het wel van belang dat u hier ruim de tijd voor neemt. Het proces kan namelijk redelijk wat tijd in beslag nemen, omdat de productie plaatsvindt in het buitenland.

Stressballen bedrukken

Een stressbal moet goed bedrukt worden, het is namelijk een gebruiksvoorwerp waar in geknepen wordt. De bedrukking moet dus goed mee kunnen rekken. Suprème Relatiegeschenken bedrukt daarom stressballen alleen met een transferdruk. Bij een transferdruk zijn wij er zeker van dat de bedrukking goed en lang blijft zitten op de stressbal.

Bedrukte stressballen worden veelal goedkoper aangeboden. Helaas heeft u de kans hierbij in te leveren op de kwaliteit van bedrukking. Stressballen worden namelijk ook veel bedrukt met een tampondruk, wat een slechte kwaliteit oplevert. De bedrukking zal niet lang blijven zitten, wat jammer is van uw promotieartikel! Voor meer informatie, kunt u altijd onze medewerkers bereiken.

Zij helpen u graag op een vrijblijvende basis door onder andere een offerte voor u op te stellen.

Meer relatiegeschenken

Wij bieden u ook spaarpottenkeycords en aanstekers aan!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757