Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)

Stoffen tassen bedrukken, katoenen tassen bedrukken of linnen tassen bedrukken. Bij Suprème relatiegeschenken kan het allemaal.

Klik hier voor al onze tassen!

Een bedrukte tas met eigen logo en/of algemene gegevens is bij bijna elke onderneming terug te vinden! Het hebben van een eigen huisstijl en deze ook naar buiten te presenteren via vertegenwoordigers is erg belangrijk voor het totaal plaatje. Het herkennen van een bedrijf in één opslag is waar elke ondernemer voor gaat.

Tassen bedrukken

Bedrukte tassen worden vaak uitgedeeld op beurzen en andere grootschalige evenementen. Maar het meegeven van een presentje aan een klant tijdens een afspraak, in een bedrukte tas is natuurlijk ook mogelijk. Naast het uitdelen en weggeven van deze bedrukte relatiegeschenken, is het ook mogelijk om een dergelijke tas voor eigen gebruik te bestellen.

Tassen die worden uitgedeeld in grote aantallen bereiken ontzettend veel mensen. De ontvangers van de tas zullen het bedrukte promotieartikel hoogstwaarschijnlijk vaker gebruiken en zo nog meer mensen buiten het eerste contact om confronteren met het bedrukte logo.

Bedrukte tassen hebben een ontzettend grote doelgroep. Mannen en vrouwen van elke leeftijd hebben wel eens een tas nodig en deze is dan ook altijd welkom. Wanneer aan een specifieke doelgroep wordt uitgedeeld is het een leuk idee om de tas aan te vullen met wat andere passende promotieartikelen.

Soorten tassen

Tassen komen in ontzettend veel soort en maten voor en dus ook in verschillende soorten materialen. De meest voorkomende materialen van tassen zijn;

Stoffen, katoenen en linnen tassen gaan gepaard met een bepaald budget. Een linnen tas is bijvoorbeeld over het algemeen wat goedkoper dan een katoenen of stoffen tas. Bezoek onze website eens en ontdek ons diverse aanbod.

Tassen bedrukken

Het bedrukken van tassen gebeurt over het algemeen via een transfer of een zeefdruk. Vaak is niet alleen het materiaal (stoffen, katoenen, linnen, etc.) bepalend voor de druktechniek, maar ook het gewenste logo samen met het budget.

Wanneer u als bedrijf voor een zeer luxe uitstraling gaat is zelfs borduren nog mogelijk. Zo creëert u een ‘one of a kind’ look. Neem voor meer informatie contact op via: