PERSOONLIJK ADVIES

Houten pennen bedrukken

Houten pennen met bedrukking zijn echt helemaal van deze tijd. Hout staat niet alleen erg evenwichtig voor uw bedrijfsuitstraling, maar door het materiaal waarvan de pennen zijn gemaakt wordt het ook nog eens erg interessant om de toch wat ‘standaard’ relatiegeschenken weer bijzonder te maken. Houten pennen zijn namelijk nog niet ontzettend populair en dat betekent dat u zich als bedrijf echt kunt onderscheiden door het bedrukken van de houten pennen. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

 

Het bedrukken of graveren van houten pennen

Het bedrukken van houten pennen is mogelijk op meerdere manieren. Allereerst kan er uiteraard een kleurenbedrukking worden aangebracht, zoals uw logo of bedrijfsnaam. Er is bij het materiaal hout echter ook nog een andere mogelijkheid om de pennen te bedrukken. De bedrukkingstechniek die ook mogelijk is heet graveren. Bij graveren denkt men meteen aan metaal en dat is uiteraard ook logisch. Metaal is een bekend materiaal dat kan worden gegraveerd. Houten pennen kunnen ook met dezelfde bedrukkingstechniek worden bewerkt. Er kan een gravering worden aangebracht aan de body van de houten pennen. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van kleur op de houten pennen, dit is bij graveren namelijk zeer kostbaar. Er wordt wel een mooie en subtiele bedrukking op de houten pennen aangebracht. 

Digitale proefdruk

Houten pennen worden nooit zonder uw toestemming bedrukt. Door de studio van Suprème Relatiegeschenken wordt altijd eerst een digitale proefdruk ontworpen. Dit gebeurt aan de hand van de door u geplaatste bestelling met houten pennen, maar u kunt deze ook voorafgaand aan de bestelling aanvragen door middel van de functie ‘Gratis digitaal voorstel aanvragen’. Deze functie bevindt zich bij ieder product. 

De contactgegevens van Suprème Relatiegeschenken

Al uw vragen over houten pennen kunt u stellen aan één van de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken. Zij zijn iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur gemakkelijk telefonisch, per e-mail en via de chat te bereiken: 

U vindt nog veel meer duurzame geschenken in onze webshop!

U vindt nog veel meer duurzame geschenken, gewoon in de webshop van Suprème. Wij verwijzen u graag naar onze kartonnen pennen, eco pennen en bamboe pennen!

Houten pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.