PERSOONLIJK ADVIES

Balpennen bedrukken

Bedrukte balpennen mogen tegenwoordig niet ontbreken in uw onderneming. Het is dan ook een geschenk dat eigenlijk iedereen wel in zijn of haar bezit heeft. Ze zijn namelijk gemakkelijk, functioneel maar ook zeer waardevol om weg te geven. U vergroot hier niet alleen de compliance mee, maar ook uw eigen naamsbekendheid. Het heeft dus voordelen aan beide kanten!

1 2 3 11
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 11

Wat kunt u doen met bedrukte balpennen?

Bedrukte balpennen zijn gemakkelijke relatiegeschenken om weg te geven. Dit komt omdat ze door eigenlijk iedereen gebruikt worden. Balpennen bedrukt met een naam of logo kunnen dan ook op veel verschillende manieren worden gebruikt. Ze zullen dus ook erg geschikt zijn voor u!

Een balpen bedrukt met uw eigen logo kunt u ,zoals we al eerder gezegd hebben, op verschillende manieren gebruiken. Dit kan namelijk binnen uw eigen bedrijf door medewerkers, maar ook door de bedrukte balpennen neer te leggen op verschillende plaatsen waar men ze kan pakken. Ze kunnen echter ook buiten het bedrijf worden gebruikt, denk hierbij aan beurzen, het uitdelen voor extra promotie, etc.

Bedrukte balpennen zijn bij ons te bestellen in veel verschillende kleuren, zoals:

  • Rood
  • Blauw
  • Zwart
  • Geel

Een bedrukte balpen biedt veel verschillende opties wat vanzelfsprekend in uw voordeel werkt. U kunt namelijk de balpennen met bedrukking naar eigen keuze in grotere aantallen bestellen, omdat ze op veel verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Dit scheelt u dus aanzienlijk in de kosten.

Balpennen laten bedrukken

Balpennen laten bedrukken kan op veel verschillende manieren. U kunt er namelijk voor kiezen dat het logo van uw bedrijf wordt bedrukt, maar ook uw bedrijfsnaam. Wij geven onze klanten graag advies, bijvoorbeeld om niet al te veel tekst op een balpen te bedrukken. Een te grote bedrukking kan onduidelijk en warrig overkomen, waardoor het slecht of niet in het geheugen wordt opgenomen. Hierdoor ontstaat er een product waarmee iedereen tevreden kan zijn! 

Het bedrukken van een balpen kan met uw logo, bedrijfsnaam, maar ook met uw telefoonnummer. Natuurlijk kunt u bovenstaande ook in een combinatie gebruiken.

Balpennen bedrukken

Balpennen bedrukken met een tampondruk is de meest standaard keuze, hierbij zal een duidelijke bedrukking ontstaan. Het graveren kan alleen als het geschenk is gemaakt van metaal, dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van een laserstraal, waar de meeste materialen niet tegen kunnen. Het bedrukken via een foliebedrukking is een originele manier van bedrukken. Het folie wordt als ware om de balpen heen 'geplakt'. U kunt het folie geheel naar eigen smaak bedrukken in full color, wat een erg mooi effect geeft aan de balpen!

Suprème Relatiegeschenken geeft u graag extra advies over het bedrukken van geschenken. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Andere relatiegeschenken

Naast balpennen, bestelt u bij ons ook luxe pennen en pennensets! Daarnaast kunt u ook potloden bedrukken met een ontwerp naar keuze. Hetzelft geldt ook bij een zonnebril bedrukken en katoenen tas bedrukken. Deze kunt u naar wens personaliseren met bijvoorbeeld een tekst of uw bedrijfslogo. 

Balpennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.