PERSOONLIJK ADVIES

Vulpotloden bedrukken

Een vulpotlood met bedrukking is een zeer handig geschenk. U geeft de ontvanger de mogelijkheid om snel even wat te noteren, te tekenen, et cetera. Dit kan op een erg comfortabele manier, omdat een bedrukt vulpotlood vaak is voorzien van een kunststof houder. Hierdoor voelt het bedrukte vulpotlood aan als een pen, maar kan men schrijven met potlood en eventuele fouten verwijderen door een gum te gebruiken. 

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte vulpotloden zijn in de webshop van Suprème Relatiegeschenken in allerlei soorten en maten te vinden. Vaak wordt een bedrukt vulpotlood aangeboden in een set, met een pen of ander schrijfwaren. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een ‘’los’’ bedrukte vulpotlood. Het voordeel van een ‘’los’’ bedrukt vulpotlood is dat deze gemakkelijk kunnen worden weggegeven op drukbezochte locaties, mede omdat de kostprijs erg laag is. Een voordeel van het weggeven van een bedrukte set met daarin een vulpotlood is dat deze vaak mooi verpakt zijn in een doosje zakje, hiervan ligt de kostprijs uiteraard wel iets hoger. Wanneer u dus graag bedrukte vulpotloden weg wil geven, is het handig om bovenstaande voordelen tegen elkaar af te wegen. Hierdoor komt u erachter want bij uw bedrijf past. 

Vulpotloden bedrukken

Vulpotloden bedrukken gebeurt met de bedrukkingstechniek tampondruk. Deze bedrukkingstechniek gebruiken wij al jaren naar grote tevredenheid binnen ons assortiment. Er zijn allerlei mogelijkheden met deze bedrukkingstechniek: 

  • u kunt één of meerdere kleuren gebruiken;
  • u kunt een logo of bedrijfsnaam gebruiken;
  • andere gegevens van uw bedrijf kunnen ook worden gebruikt. 

Gratis digitale proefdruk

Het bedrukken van vulpotloden gebeurt vaak in een opvallende kleur, zodat de aandacht echt naar de bedrukking wordt toegetrokken. Bij Suprème Relatiegeschenken ontvangt u na het plaatsen van de bestelling en voor het in productie nemen van de vulpotloden, altijd een gratis digitale proefdruk. Hierop kunt u de bedrukte vulpotloden alvast digitaal bewonderen en zo nodig nog kleine aanpassingen doorvoeren.

Contact

Voor meer informatie of voor het stellen van vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Meer schrijfwaren bestellen bij Suprème Relatiegeschenken?

Kijk voor meer bedrukt schrijfwaren van een goede kwaliteit eens bij: rollerballen, luxe pennen en touchscreen pennen!

Vulpotloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.