PERSOONLIJK ADVIES

Senator pennen bedrukken!

Senator pennen met een bedrukking zijn ontzettend populair. Dit komt doordat het merk Senator bij een zeer grote groep mensen bekend is en dit staat voor kwaliteit, degelijke Duitse kwaliteit. Met uw eigen bedrukte Senator pennen kunt u niet alleen een zeer grote doelgroep verblijden met een mooi en functioneel geschenk, maar kunt u ook zeker de naamsbekendheid van uw bedrijfsnaam verhogen. Senator pennen met een bedrukking zijn in veel modellen te verkrijgen. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Het grootste onderscheid bij de Senator pennen kan worden gemaakt tussen:

  • Kunststof pennen;
  • Metalen pennen.

Senator pennen met logo zijn daarnaast ook nog onder te verdelen in allerlei verschillende modellen. Zo zijn er Senator balpennen die kunnen worden bedrukt met een draaimechanisme, maar ook met een klikmechanisme. In de webshop kunt u alle modellen in uw eigen tempo bekijken en daarnaast ook gebruik maken van de filters. Het is tevens zeer eenvoudig om prijzen te vergelijken, want u kunt precies aangeven hoeveel kleuren u in de bedrukking wenst en hoeveel kleuren.

Het bedrukken van Senator pennen

Het bedrukken van Senator pennen is op meerdere manieren mogelijk. Allereerst kan er de keuze worden gemaakt tussen het bedrukken op de clip van de Senator pen en op de body. Ten tweede kunt u, uw eigen bedrukking samenstellen voor op de Senator pennen. De studio van Suprème Relatiegeschenken gaat dan aan de slag met het digitale ontwerp van de bedrukte Senator pen. Het is zelfs mogelijk om de Senator pennen te voorzien van een volledige full colour bedrukking. Op deze manier is het mogelijk om uw Senator pen te laten voorzien van een volledig eigen bedrukking. Ook hier helpen de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken u graag bij. Samen met de ontwerpstudio kunt u een full colour bedrukking ontwerpen, maar u kunt deze uiteraard ook zelf aanleveren.

De contactgegevens van Suprème Relatiegeschenken

Stel al uw vragen over de collectie Senator pennen en onze andere relatiegeschenken gerust. Dit is iedere werkdag mogelijk van 08:30 uur tot 17:00 uur via:

Toch op zoek naar andere pennen om te bedrukken?

Bent u toch op zoek naar andere pennen om te bedrukken? Kijk dan bij onze Parker, Prodir en luxe pennen!

Senator pennen bedrukken!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.