PERSOONLIJK ADVIES

Senz paraplu bedrukken

Een Senz paraplu is van zichzelf al een heel mooi product. U kunt hier een mooi promotioneel product van maken door deze te gaan bedrukken. Men zal ontzettend blij zijn om een bedrukte Senz paraplu in ontvangst te nemen en u kunt uw bedrijf eens goed onder de aandacht brengen bij een grote groep mensen. Kies uw favoriete Senz paraplu, lever de bedrukking aan en wij maken gratis een digitaal voorstel voor u.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Een Senz paraplu met bedrukking is een graag gezien relatiegeschenk. Met een paraplu is iedereen bekend. Het beschermt tegen de regen en andere neerslag wanneer men buiten is. Een paraplu kan worden gebruikt op de fiets of tijdens een wandeling. Naast dat een paraplu bij iedereen algemeen bekend is, is hier ook steeds vaker sprake van bij het merk Senz. Senz ontwerpt paraplu’s die prima tegen een storm kunnen. Een Senz paraplu zal niet omklappen en dat scheelt een hoop. Iedereen vindt het namelijk vervelend wanneer het regent en een paraplu omklapt en daardoor zo beschadigd is dat deze niet meer kan worden gebruikt. Het gevolg is dat men niet meer wordt beschermd tegen de regen en dat de paraplu moet worden weggegooid.

Voordelen bedrukte Senz paraplu

Met een Senz paraplu zult u hier nooit meer last van hebben, wij zetten enkele voordelen van een Senz paraplu voor u op een rij: 

  • het weerstaan van windsnelheden tot 100 km/u;
  • trendy kleuren en dessins;
  • comfortabel door de vorm van symmetrie;
  • goede garantieregeling. 

Het bedrukken van een Senz paraplu

Het bedrukken van een Senz paraplu gebeurt net zoals bij al onze andere paraplu’s. De bedrukkingstechniek die wordt gebruikt is een zeefdruk of een transferdruk. Daarmee worden de kleuren mooi aangebracht. 

Een Senz paraplu heeft een ander model, het is belangrijk om hiermee rekening te houden wanneer u uw bedrukking ontwerpt. Uiteraard staat u hier niet alleen voor, maar zullen ook onze medewerkers u hier graag bij helpen. 

Contact met de medewerkers van Suprème!

Contact opnemen met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken kan via: 

Nog veel meer mooie artikelen bij Suprème!

U vindt nog veel meer mooie artikelen bij Suprème Relatiegeschenken, zoals: Contigo flessen, Parker pennen en Prodir pennen! U bestelt ook deze gemakkelijk in de webshop.

Senz paraplu bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.