PERSOONLIJK ADVIES

Metalen sleutelhangers bedrukken

Bedrukte metalen sleutelhangers zijn relatiegeschenken die in grote aantallen worden uitgedeeld. Toch heeft een sleutelhanger van metaal toch net even een iets andere uitstraling dan een hanger van kunststof. Men ervaart dit vaak als een meer luxe uitstraling. Kies hieronder het type sleutelhanger dat goed bij uw bedrijf - of juist bij de ontvanger - past. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Uiteraard is het niet in ieder geval een slimmer idee om te kiezen voor een metalen sleutelhanger. Een kunststof uitvoering kan erg goed worden gebruikt bij een opvallende promotie van uw bedrijf, omdat er dan met allerlei kleuren wordt gewerkt.

Metalen sleutelhangers | vormen

Een metalen sleutelhanger komt in verscheidene vormen voor, zodat er voor elke gelegenheid een passend exemplaar te vinden is. Een paar voorbeelden zijn:

  • Metalen sleutelhanger met winkelwagenmuntje;
  • Hanger in de vorm van een huis;
  • Ronde en vierkante sleutelhangers.

Metalen sleutelhangers die bedrukt zijn, zijn geschikt voor een uitzonderlijke grote doelgroep. Bijna iedereen heeft wel een sleutelbos en een bedrukte metalen sleutel hanger nodig. Daarnaast zijn ze van een kleiner formaat en kunnen daarom op vele manieren uitgedeeld worden. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar de manieren waarop ze daadwerkelijk uitgedeeld kunnen worden, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Metalen sleutelhangers bedrukken

Metalen sleutelhangers worden over het algemeen niet bedrukt via een tampondruk of een transfer. De reden hiervoor is dat deze bedrukkingen vaak worden weggekrast door de rest van de sleutelbos. Het team van Suprème Relatiegeschenken adviseert dan ook om metalen sleutelhangers te graveren in plaats van te bedrukken. Het graveren van een metalen sleutelhanger gebeurt met een laserstraal die een stukje van het metaal zal wegbranden, waarna er een bedrukking tevoorschijn komt.

Contact

Metalen sleutelhangers bedrukken of graveren verschilt in prijs en Suprème Relatiegeschenken kan dit voor u ophelderen. U kunt via de website een offerte aanvraag doen, maar u kunt ons team ook bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

U kunt ons ook direct een vraag stellen, de online chat is iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur geopend. De medewerkers zullen dan zo snel en volledig mogelijk reageren.

Ons assortiment

Metalen sleutelhangers zijn één van de vele relatiegeschenken die in ons assortiment voorkomen. Andere populaire relatiegeschenken zijn bijvoorbeeld pennenmokken en notitieboekjes.

Metalen sleutelhangers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.