PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte sleutelhangers

Sleutelhangers met bedrukking zijn veel bestelde relatiegeschenken in het assortiment relatiegeschenken van Suprème. Dit komt onder andere omdat er zoveel verschillende keuzes zijn op het gebied van de sleutelhangers. De materialen kunnen veel verschillen, maar ook de uitstraling van de sleutelhangers met bedrukking is verschillend. Het is dus voor uw bedrijf mogelijk om een eigen sleutelhanger te bedrukken, met heel belangrijk: een eigen uitstraling. Mensen die dan in contact komen met uw bedrukte sleutelhanger zullen deze naarmate ze hem vaker zien, steeds sneller herkennen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 6
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 6

Sleutelhangers custom made ontwerpen

Sleutelhangers kunnen niet alleen worden bedrukt, maar bij ons heeft u ook de mogelijkheid om deze zelf te ontwerpen. Wanneer u ervoor kiest om de sleutelhangers zelf te ontwerpen, dan kiest u voor custom made. Er kan hierbij veel door uzelf worden gekozen. Zo kunt u een ontwerp voor de vorm aandragen en uiteraard ook de afmetingen hiervan. U ontvangt eerst een voorbeeld, voordat alle sleutelhangers met bedrukking speciaal voor u geproduceerd worden. U kunt onder andere:

  • Een eigen verpakking kiezen;
  • Eigen kleuren kiezen, zoals een PMS;
  • Eigen bedrukking samenstellen.

Sleutelhangers bedrukken

Sleutelhangers bedrukken kan middels verschillende bedrukkingstechnieken. Wij komen vaak verschillende wensen tegen wanneer het gaat om de bedrukking. Mede om deze reden bieden wij dan ook verschillende bedrukkingstechnieken aan. Daardoor kunnen veel wensen gerealiseerd worden op een goede en duurzame manier. De bedrukkingstechnieken die u bij ons onder andere tegenkomt, zijn:

  • Zeefdruk;
  • Transferdruk;
  • Tampondruk.

Een sleutelhanger kan van verschillende opdrukken worden voorzien. Veel bedrijven kiezen voor een logo, maar uiteraard zijn er ook nog ander opties. Het gaat er vooral om waarmee u als bedrijf bekend wil staan. Men zal immers vaak met de bedrukking in aanraking komen en dit deel dan ook onthouden van uw bedrijf.

Contact met Suprème Relatiegeschenken

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken? Onze medewerkers zullen graag uw vragen beantwoorden: 074 - 24 24 757 en [email protected].

U kunt ook gebruik maken van de online chat, die wij hebben toegevoegd aan onze gloednieuwe webshop!

Bekijk onze verschillende uitvoeringen sleutelhangers!

Bekijk onze verschillende uitvoeringen sleutelhangers: luxe, metaal en zaklamp!

Bedrukte sleutelhangers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.