PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukt snoep

Bedrukt snoep is een slim relatiegeschenk om weg te geven. Het is een slimme keuze, omdat mensen eerder geneigd zijn om bijvoorbeeld op een beurs naar een stand toe te lopen waar snoep gepresenteerd staat. Als u hier juist op inspeelt zal dat u veel extra promotie opleveren. Wanneer men naar uw stand toe komt lopen, kunt u meteen contact leggen met deze bezoeker.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 16
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 16

 

Bedrukt snoep | soorten

Onder bedrukt snoep en bedrukte dranken vallen onder andere de volgende producten:

  • Chocola;
  • Kauwgom;
  • Pepermunt;
  • Snoep;
  • Snoeppotten.

Bedrukt snoep kan uiteraard voor nog veel meer doeleinden worden gebruikt dan alleen het gebruik op beurzen. U kunt deze bijvoorbeeld presenteren in uw wachtruimte, maar ook meegeven na een bezoek of opsturen naar de klant zelf. Bij Suprème Relatiegeschenken denken we graag mee en is er dus ook veel mogelijk. Zo kunnen we voor u aparte pakketten met bedrukt snoep en/of bedrukte dranken samenstellen en deze versturen, maar kunnen we ook verpakkingen voor u maken en deze laten bedrukken.

Snoep bedrukken

Bij het bedrukken van snoep is het belangrijk dat het hygiënisch gedaan wordt, aangezien snoep opgegeten zal worden. Daarom wordt bij snoep alleen de verpakking van het product bedrukt.

Dit kan met een tampondruk, transferdruk of een zeefdruk. Metalen verpakkingen, bijvoorbeeld sommige click clack blikjes kunnen ook gegraveerd worden. Snoep kan ook all over en full colour worden bedrukt, dit kan vanaf een grote afname. Op een full colour bedrukking zit een langere levertijd dan op de andere bedrukkingen.

Bij snoep is het belangrijk dat het op tijd besteld wordt, omdat er een langere levertijd op snoep zit in vergelijking met andere relatiegeschenken. Dit komt omdat alles hygiënisch moet worden verpakt en bedrukt.

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze producten, onze werkwijze of de bedrukkingsmogelijkheden, is het altijd handig om even vrijblijvend contact op te nemen met onze medewerkers. Wij zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Alle snoep

Wij bieden ook kauwgom, snoep en pepermunt aan!

Bedrukt snoep

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.