PERSOONLIJK ADVIES

Chocolade bedrukken

Met bedrukte chocola weet u zeer zeker dat uw relatiegeschenk gebruikt zal worden. Bijna iedereen houdt ervan en vindt het lekker om zo nu en dan een stukje chocola te eten. Het is dus een zeer geschikte kans om uw bedrijf eens even extra op de kaart te zetten en de ontvanger te voorzien van bedrukte chocolade.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

 

Verschillende soorten bedrukte chocola

Bedrukte chocolade is verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • chocoladereep 50 gr.
  • hartjes
  • mini chocolaatjes
  • doosje chocola
  • letters
  • zoenen in doosje
  • et cetera


Chocola dat bedrukt is, is te gebruiken voor veel verschillende doeleinden. U kunt de bedrukte chocola bijvoorbeeld weggeven op een beurs. Hiermee promoot u, uw eigen bedrijf en trekt u mensen naar uw stand toe. Ook heeft u de bezoekers wat te bieden. Chocolade met bedrukking kan ook prima bij een receptie of wachtruimte worden neergelegd. Zo heeft uw klant de mogelijkheid om tijdens het wachten te genieten van een stukje chocola, bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Chocola is ook ontzettend leuk om toe te voegen aan een kerstpakket. Zo maakt u het kerstpakket ‘eigen’. 

Chocola bedrukken 

Chocola kan bedrukt worden met een tampondruk en een digitale print, dit gebeurt op de verpakking van de chocolade. Een tampondruk bedrukt een wat kleinere oppervlakte in vergelijking met een digitale print. Daarom wordt er over het algemeen gekozen voor een digitale print. Ook kan er met een digitale print een afbeelding op de wikkel van de chocolade worden bedrukt. Dit komt er dan full colour op te staan.

De chocola zelf wordt niet bedrukt, wegens hygiënische redenen.

Kunnen wij u helpen?

Het is ook erg leuk om dit geschenk te combineren met iets anders en bijvoorbeeld een pakket(je) tot stand te brengen. Suprème Relatiegeschenken heeft veel ideeën hiervoor en neemt deze graag met u door. Het is dan ook het gemakkelijkst om contact op te nemen met één van onze verkopers. Dit kan via de chat of via: 074 - 24 24 757 en [email protected]

Bekijk ook ander promotioneel snoepgoed 

Suprème Relatiegeschenken heeft nog veel meer promotioneel snoepgoed om te gebruiken binnen uw bedrijf. Kijk ook eens bij kauwgompepermunt en lolly's!

Chocolade bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.