PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte koekjes

Bedrukte koekjes doen het al jaren goed in de relatiegeschenken branche. Dit komt omdat een bedrukt koekje leuk is voor elke doelgroep. Zo zijn ze erg leuk om weg te geven naast een kopje koffie of thee wanneer klanten op bezoek komen, maar daarnaast is het ook leuk om de koekjes in een grotere verpakking weg te geven wanneer u zelf naar een klant gaat. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Koekjes met opdruk

Bedrukte koekjes zien we vaak op: 

  • Evenementen
  • Beurzen. 

Koekjes met bedrukking zijn dus een goede keuze wanneer u veel promotie wilt maken. Daarnaast zijn koekjes niet de duurste manier om uw klanten familiair te laten worden met uw logo. We hebben verschillende soorten koekjes, namelijk: 

  • Prince koekjes;
  • Stroopwafels;
  • Jodenkoekjes;
  • Etc. 

Doordat elk koekje anders is en elke manier van verpakken anders is hebben wij voor elk budget en elk bedrijf een leuk en vooral lekker relatiegeschenk op onze website staan! 

Koekjes bedrukken

Koekjes bedrukken we op de verpakking zelf. Dit doen we omdat dit een makkelijke manier van bedrukken is en het daarnaast hygiënischer is om rond elk koekje een papiertje te wikkelen in plaats van alle koekjes in een bak te doen en die te bedrukken.  Al hebben wij wel blikken in het assortiment zitten met een aantal koekjes erin, dit blik wordt doormiddel van een tampondruktechniek bedrukt met uw logo! Naast uw logo kan u ook andere dingen op de koekjes laten drukken, namelijk: 

  • Uw bedrijfsnaam;
  • Uw slogan;
  • Uw contactgegevens. 

Indien gewenst sturen wij altijd een gratis digitale proefdruk naar u toe, zodat u precies weet hoe het relatiegeschenk eruit komt te zien met de door u gekozen bedrukking. 

Suprème Relatiegeschenken

Waarom Suprème Relatiegeschenken? Wij hebben al jaren ervaring met het bedrukken en selecteren van duizenden relatiegeschenken en kunnen u dan ook erg goed helpen met het ideale en origineelste relatiegeschenk. Daarnaast werken wij snel en consequent. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! Dat kan via de chat of via: 074 - 24 24 757 of [email protected]

Bekijk ook:
Bedrukte koekjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.