Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Kleurfilter
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 15 tot 20 werkdagen (2)
 5. 20 tot 25 werkdagen (2)
Materiaal
 1. Metaal (1)
 2. Overig (4)
 3. Papier (1)
Bedrukking
 1. (5)
 2. 1 kleur (3)
 3. 2 kleuren (3)
 4. 3 kleuren (3)
 5. 4 kleuren (3)
 6. Fullcolor (5)
Soorten snoepgoed
 1. Chocolade (1)
 2. Koekjes (6)

Koekjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Koekjes met opdruk

Bedrukte koekjes doen het al jaren goed in de relatiegeschenken branche. Dit komt omdat een bedrukt koekje leuk is voor elke doelgroep. Zo zijn ze erg leuk om weg te geven naast een kopje koffie of thee wanneer klanten op bezoek komen maar daarnaast is het ook leuk om de koekjes in een grotere verpakking weg te geven wanneer je zelf naar een klant gaat. Daarnaast zien we ze ook wel vaak terug op: 

 • Evenementen;
 • Beurzen. 

Koekjes met bedrukking zijn dus een goede keuze wanneer u veel promotie wilt maken. Daarnaast zijn koekjes niet de duurste manier om uw klanten familiair te laten worden met uw logo. We hebben verschillende soorten koekjes, namelijk: 

 • Prince koekjes;
 • Stroopwafels;
 • Jodenkoekjes;
 • Etc. 

Doordat elk koekje anders is en elke manier van verpakken anders is hebben wij voor elk budget en elk bedrijf een leuk en vooral lekker relatiegeschenk op onze website staan! 

Koekjes bedrukken

Koekjes bedrukken we op de verpakking zelf. Dit doen we omdat dit een makkelijke manier van bedrukken is en het daarnaast hygiënischer is om rond elk koekje een papiertje te wikkelen in plaats van alle koekjes in een bak te doen en die te bedrukken.  Al hebben wij wel blikken in het assortiment zitten met een aantal koekjes erin, dit blik wordt doormiddel van een tampondruktechniek bedrukt met uw logo! Naast uw logo kan u ook andere dingen op de koekjes laten drukken, namelijk: 

 • Uw bedrijfsnaam;
 • Uw slogan;
 • Uw contactgegevens. 

Indien gewenst sturen wij altijd een gratis digitale proefdruk naar u toe, zodat u precies weet hoe het relatiegeschenk eruit komt te zien met de door u gekozen bedrukking. 

Suprème Relatiegeschenken

Waarom Suprème Relatiegeschenken? Wij hebben al jaren ervaring met het bedrukken en selecteren van duizenden relatiegeschenken en kunnen u dan ook erg goed helpen met het ideale en origineelste relatiegeschenk. Daarnaast werken wij snel en consequent. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! U kunt ons contacteren via verschillende wegen, namelijk doormiddel van:

Bekijk ook:

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757