Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (2)
Minimale afname
  1. 50 (12)
Materiaal
  1. Glas (9)
  2. Pet-recyclebaar (1)
  3. PET-recyclebaar (2)
Bedrukking
  1. Full colour (1)
Inhoud snoeppotten
  1. 0 tot 1 liter (4)
  2. 1 tot 2 liter (6)
  3. 2 tot 3 liter (2)

Snoeppotten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Snoeppotten

Bij een lange werkdag hoort natuurlijk af en toe een lekkere traktatie. Maak daarom uw klanten of relaties blij met een (gevulde) snoeppot. Van de snoeppot zal dankbaar gebruik worden gemaakt. Niemand kan een gevulde snoeppot weerstaan, waardoor deze vaak wordt bezocht. Door de snoeppot te bedrukken met bedrijfsnaam of logo zal uw relatie, klant of anderen die een snoepje komen pakken, keer op keer met uw bedrijf in aanraking komen.

Dit betekent een stukje gratis reclame voor u. Een bedrukte snoeppot kan ook dienen als marketingtool op uw eigen kantoor of wanneer u met uw bedrijf op een beurs of ander evenement staat. Hier plaatst u de snoeppot zichtbaar op uw stand. De snoeppot zal zeker bezoekers naar uw stand trekken. Op uw eigen kantoor kunt u een snoeppot plaatsen voor uw werknemers in de kantine, of als leuk welkom voor uw klanten bij de receptie.

 

Snoeppotten laten bedrukken bij Suprème relatiegeschenken

 Voor diverse soorten snoeppotten voorzien van uw bedrijfsnaam of –logo bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit snoeppotten in verschillende vormen en groottes. Voor op uw eigen kantoor kunt u een grote snoeppot bestellen, terwijl u voor relaties of klanten ook kunt kiezen om een kleiner gevuld exemplaar te schenken. Alle snoeppotten kunt u laten bedrukken met het door uw bedrijfsnaam of –logo. Een snoeppot vult u natuurlijk met het lekkerste snoep en is keer op keer navulbaar.

Naast snoeppotten kunt u bij Suprème Relatiegeschenken ook terecht voor allerlei soorten snoep. Denk aan een blik vol snoep, een emmertje snoep of pepermuntjes in een rol of een pakje dat u ook kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam- of logo.

 

Suprème voor al uw relatiegeschenken

 Naast snoeppotten en snoep is er natuurlijk nog veel meer mogelijk op het gebied van relatiegeschenken. Al vele bedrijven zijn u voor gegaan. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van relatiegeschenken, vele bedrijven verassen relaties, klanten maar ook werknemers met een bedrukt geschenk. Het weggeven van een relatiegeschenk is een blijk van waardering maar kan ook commercieel van waarde zijn.

Suprème Relatiegeschenken beschikt over een compleet assortiment aan relatiegeschenken die u allen kunt laten bedrukken. Het gehele assortiment wordt weergegeven op de website in verschillende categorieën. Heeft u speciale wensen of vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Heeft u een keuze kunnen maken plaats dan gemakkelijk en snel uw bestelling.

 

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757