PERSOONLIJK ADVIES

Snoeppot bedrukken

Een bedrukte snoeppot is een echte eyecatcher voor op een bureau, bij een receptie of in de wachtkamer. De snoeppot kan gevuld worden met snoep naar eigen keuze. Uw relaties kunnen dan genieten van snoep dat bedrukt is met uw logo of bedrijfsnaam! Bedrukte snoeppotten kunnen natuurlijk ook prima worden weggegeven. Omdat de snoeppotten in verschillende maten verkrijgbaar zijn, zijn ze ook geschikt voor verschillende doeleinden. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Hierboven ziet u de snoeppotten in verschillende groottes. Enkele voorbeelden zijn:

 • snoeppot 0,395 liter,
 • snoeppot 0,5 liter,
 • snoeppot 0,75 liter,
 • snoeppot 0,9 liter,
 • snoeppot 1,45 liter,
 • snoeppot 2 liter,
 • etc.

Omdat bedrukte snoeppotten in zoveel verschillende formaten verkrijgbaar zijn, brengt dit verschillende prijzen met zich mee. Als u bijvoorbeeld de snoeppot als promotioneel artikel wilt gebruiken voor op een beurs, kiest u voor een wat kleinere snoeppot. Deze zijn gemakkelijk weg te geven en kosten niet veel. Het zijn goede en opvallende promotionele artikelen! Maar als u kiest om een cadeau weg te geven aan een relatie waar u langdurig zaken mee doet, kunt u beter voor een snoep pot kiezen van 2 liter. Dit is een grote snoep pot met veel uitstraling. 

Snoeppotten gebruiken op social media!

Snoeppotten met bedrukking zijn ook erg leuk om te gebruiken op social media en zo uw naam nog verder te promoten. U kunt de bedrukte snoeppot bijvoorbeeld vullen met snoep en dan de mensen op de social media laten raden hoeveel snoepjes erin zitten. Uiteraard valt hier een leuke prijs aan te koppelen die u ook kunt bestellen bij Suprème. Denk bijvoorbeeld eens aan een powerbank met bedrukking, deze geschenken zijn erg populair waardoor veel mensen aan de actie zullen deelnemen. Uiteraard is dit ook uit te voeren op een beurs.

Snoeppotten bedrukken

Snoeppotten kunnen op verschillende manieren bedrukt worden:

 • met een sticker op de deksel,
 • met een sticker aan de zijkant,
 • een bedrukking met een tampondruk,
 • een gravering in een metalen deksel of glas.

Voor welke bedrukking u kiest, ligt geheel aan uw budget en aan uw doeleinde. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam via de chat of via 074 - 24 24 757 en [email protected]merelatiegeschenken.nl.

Ander promotie materiaal 

Op het gebied van snoep, eten en dranken zijn er nog meer mogelijkheden, namelijk chocolade en pepermunt! Maar, daarnaast zijn er nog tal van andere producten die je kunt laten personaliseren. Overweeg eens het volgende: katoenen tas bedrukken of potloden bedrukken. Een ander product dat ook altijd goed in de smaak valt is een zonnebril bedrukken.   

Snoeppot bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.