Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (3)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 50 (2)
 2. 100 (1)
Materiaal
 1. Non woven (1)
 2. Overig (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (3)
 2. 2 kleuren (3)
 3. 3 kleuren (3)
 4. 4 kleuren (3)

Speelgoed

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukt speelgoed is geschikt voor verschillende leeftijden, maar in het speciaal natuurlijk kinderen. Speelgoed is ,zoals de naam al verklapt, om mee te spelen. Dit kan zijn alleen, maar natuurlijk ook met vriendjes en vriendinnetjes, familie en kennissen.

Bedrukt speelgoed is er in verschillende soorten, maten en prijzen. Hierdoor kan het stuk speelgoed helemaal worden aangepast op een bijzondere gelegenheid of bij uw eigen bedrijf. Voorbeelden van bedrukt speelgoed dat u bij ons kunt bestellen en laten bedrukken, zijn:

 • auto’s;
 • strandsets;
 • helikopters;
 • bouwstenen.

Bedrukt speelgoed weggeven

Bedrukte speelgoed kan altijd aan kinderen worden weggegeven. Kinderen zijn hier namelijk altijd blij mee, en het zijn geschenken waar het hele jaar mee gespeeld kan worden. U kunt er wel voor kiezen om in te spelen op een speciaal seizoen met bedrukt buitenspeelgoed, of juist met écht binnenspeelgoed. Het weggeven kan persoonlijk door op een plek te gaan staan waar u veel kinderen tegenkomt, maar u kunt het ook vergeven aan de ouders of per post versturen. De mogelijkheden zijn dus zeker aanwezig!

Speelgoed bedrukken

Speelgoed bedrukken gebeurt op veel verschillende manieren. Dit kan zowel met een zeefdruk als een transferdruk. De keuze tussen de bedrukkingstechnieken is vaak sterk afhankelijk van de grootte, het gebruik van kleuren en het materiaal waarvan het speelgoed is gemaakt. De bedrukkingstechniek zeefdruk bedrukt 1 kleur, terwijl een transferdruk meerdere kleuren bedrukt.

Speelgoed bedrukken kunt u geheel naar eigen inzicht en wens. Het is belangrijk relevante informatie te bedrukken, zodat dit de ouders, familie, vrienden, maar ook kennissen bereikt. Bedrukt speelgoed wordt vaak overal mee naar toe genomen om het kind ‘’zoet’’ te houden. Deze relevante informatie kan per bedrijf verschillen, maar veelvoorkomend zijn toch wel; het logo, de bedrijfsnaam of de website.

De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken geven u graag extra informatie omtrent dit relatiegeschenk. Zij hebben veel kennis van zaken en kunnen u tegelijk adviseren over de bedrukking, maar ook over de aantallen. U kunt hen iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken via

Meer…

Kijk voor meer artikelen in deze categorie bij spellenspeelkaarten en kinderrugzakken.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757