PERSOONLIJK ADVIES

Outdoor en vrije tijd artikelen bedrukken

Bedrukte outdoor en vrije tijd artikelen zijn steeds meer in opkomst. Dit komt omdat veel bedrijven de standaard relatiegeschenken zoals pennen, sleutelhangers en aanstekers niet meer zo origineel vinden. Dan zijn outdoor en vrije tijd artikelen wel erg leuk om weg te geven, vooral omdat dit niet vaak wordt gedaan. U geeft dus een vrij uniek bedrukt geschenk weg, een ideale promotiemogelijkheid!

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 12
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 12

Bedrukte outdoor artikelen

Bedrukte outdoor artikelen zijn bij ons ruim aanwezig in het assortiment, hierdoor heeft u de mogelijkheid geschenken uit te zoeken die zowel bij uw doelgroep als doeleinde passen. Voorbeelden van bedrukte outdoor artikelen die u bij ons kunt bestellen zijn:

  • zaklampen
  • kompassen
  • zakmessen
  • plaids 

Met bedrukte vrije tijd artikelen kunt u echter een hele andere doelgroep bereiken. Veel mensen vinden het namelijk fijn om in hun vrije tijd iets te ondernemen met vrienden, kinderen, familie, etc. Dan komt uw bedrukte relatiegeschenk wel heel erg goed uit! Voorbeelden van deze geschenken die wij u kunnen aanbieden, zijn: 

  • vliegers
  • strandballen
  • spellen
  • voetballen
  • golfartikelen 

Hoe geeft u outdoor en vrije tijd artikelen weg? 

Outdoor artikelen zijn natuurlijk hartstikke leuk om weg te geven tijdens een outdoor activiteit. Denk bijvoorbeeld aan survivals, droppings, etc. Hierbij kunnen de geschenken meteen worden gebruikt, waarna ze mee naar huis gaan om vaker gebruikt te worden. 

Outdoor artikelen zijn natuurlijk ook van toepassing om weg te geven als u een eigen kampeerwinkel heeft. Ook kunt u deze artikelen weggeven aan al uw medewerkers voordat de zomervakantie begint, zo kunnen ze meteen in gebruik worden genomen. 

Vrije tijd artikelen kunnen eigenlijk altijd worden weggegeven, het leukste is natuurlijk om dit vlak voor een vakantie of voor de feestdagen te doen. Maar voetballen, vliegers en spellen kunnen het gehele jaar door gebruikt worden. 

Outdoor en vrije tijd artikelen bedrukken 

Het bedrukken van outdoor en vrije tijd artikelen verschilt eigenlijk per artikel. Dit komt onder andere door de verschillende materialen en formaten van de artikelen. Op de artikelen zelf kunt u, uw logo of bedrijfsnaam laten bedrukken. Als ze echter een groot drukoppervlak hebben, kunt u ook uw algemene gegevens of een leuke slogan kwijt op een outdoor of vrije tijd artikel. 

Contact

Voor extra informatie over outdoor en vrije tijd artikelen kunt u altijd terecht bij ons verkoopteam. Wij zijn te bereiken via: 

Andere geschenken 

Zie ook onze andere geschenken zoals reis accessoires, thermosbekers en sport artikelen.

Outdoor en vrije tijd artikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.