Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
 2. 5 tot 7 werkdagen (2)
 3. 8 tot 10 werkdagen (6)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (4)
 3. 100 (5)
Materiaal
 1. Aluminium (2)
 2. Katoen (1)
 3. Metaal (3)
 4. Overig (6)
 5. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (15)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)

Barbecue

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Barbecues die u aantreft in de uiteenlopende webwinkel van Suprème Relatiegeschenken zijn geschikt voor elk budget. Er zijn namelijk verschillende simpele varianten die men gemakkelijk mee kan nemen en na gebruik kan weggooien, maar ook luxe versies.

Barbecue als promotieartikel

Barbecues zijn overduidelijk zeer opvallende relatiegeschenken en men zal zich een dergelijk geschenk dan ook nog lang heugen. En het doel van een reclame middel is immers dat men uw naam en de bijbehorende diensten en producten onthoudt!

Barbecues zijn gezien de echtelijke en de ervaren grootte, uitermate geschikt om tijdens speciale dagen aan relaties te schenken. U kunt bijvoorbeeld een dergelijk promotieartikel aan uw personeel en/of klanten geven in de vorm van een zomerpakket, kerstpakket, jubileumgeschenk, etc. Maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om buiten deze momenten een barbecue weg te geven.

Bedrukken van barbecues

Barbecues bedrukken is vanzelfsprekend mogelijk omdat u met de bedrukking reclame voor uw bedrijf wilt maken. Het bedrukken van deze relatiegeschenken is op vele manieren mogelijk, hoewel het per barbecue kan verschillen. De meest gangbare druktechnieken zijn:

 • Graveren
 • Tampondruk

Promotieartikelen zoals een barbecue is vaak voorzien van een speciaal plaatje waarop gedrukt en/of gegraveerd kan worden. Op deze manier is het bedrukken van het product gemakkelijk en wordt het artikel niet beschadigd in dit proces.

Barbecues & Accessoires

Een barbecue gaat natuurlijk gepaard met bijbehorende accessoires en deze toevoegingen zijn als volgt:

 • Schorten, wanten
 • Barbecuesets
 • Aanstekers
 • Spatels, tangen, multitools

Bovenstaande artikelen zijn allen producten waarmee een barbecue niet zonder kan, en elk artikel kan voorzien worden van uw handelsmerk.

Bedrukken van de accessoires

Schorten bedrukken kan op drie verscheidene manieren die allen afhankelijk zijn van het gestelde begroting. Een zeefdruk is de goedkoopste optie gevolgd door transfers en borduren.

Aanstekers, barbecuetools en sets bedrukken gebeurt over het algemeen middels een tampondruk waarmee een subtiele maar toch opvallende bedrukking wordt aangebracht op de relatiegeschenken. Vooral de aanstekers, spatels, tangen, etc. is dit een passende druktechniek omdat het oppervlak waarop gedrukt moet worden vaak minder groot is.

Barbecuesets zijn de meest luxe accessoires van een barbecue en deze kunnen naast een tampondruk, ook middels transfers, laseren en bestickeren van een logo voorzien worden. De vele sets verschillen onderling erg van elkaar in termen van materiaal en dus zullen de bedrukkingsopties variëren per set.

Suprème Relatiegeschenken geeft u graag meer informatie omtrent het bedrukken van het door u geselecteerde product. U kunt ons personeel bereiken via

Ontdek meer outdoor promotieartikelen!

U vindt ook alternatieve outdoor producten zoals thermosbekers, bidons en verrekijkers.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757