Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (4)
 2. 8 tot 10 werkdagen (11)
 3. 10 tot 15 werkdagen (5)
 4. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (4)
 3. 100 (4)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Imitatie leer (1)
 3. Kunststof (4)
 4. Overig (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (18)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)
 5. Fullcolor (4)

Kofferlabels

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Kofferlabels worden bij Suprème Relatiegeschenken voor scherpe prijzen aangeboden. En ondanks de wedijverende prijzen kunt u genieten van een professionele en passende service in combinatie met kwaliteit.

Kofferlabels | de collectie

Kofferlabels die u in de onlineshop van Suprème Relatiegeschenken vindt wisselen enorm van elkaar omtrent het materiaal en design, wat resulteert in een enorm brede collectie waar voor iedereen een passende variant te vinden is.

De labels verschillen dus in materiaal wat logischerwijs de prijs van promotieartikel beïnvloedt. Materialen waar dergelijke relatiegeschenken veelal van gemaakt zijn, zijn o.a.:

 • Kunststof
 • Aluminium
 • Kunstleder
 • Leder

Bovenstaande materialen kunnen allen bedrukt worden, al wordt het middels verschillende manieren gedaan. Zo kan een aluminium kofferlabel gegraveerd worden en kan ook een lederen label gelaserd worden. Bij beiden wordt dan de bovenste laag verwijderd waardoor er een reliëf ontstaat. Het gebruik van kleur is bij deze opties niet mogelijk.

Kofferlabels bedrukken kan ook middels transfer, tampon- en zeefdruk waarbij kleuren kunnen worden gebruikt. Voor meer informatie omtrent het bedrukken van deze relatiegeschenken kunt u terecht bij onze medewerkers, zij staan u graag te woord.

Koffers & Tassen

Kofferlabels worden veel weggegeven in combinatie met visitekaartjes en pennen. Dit is een standaard en goed werkende combinatie, maar u kunt natuurlijk ook origineler zijn.

Bedrukte labels zijn perfect om te combineren met tassen, rugzakken en koffers! Dergelijke praktische relatiegeschenken worden steeds vaker aan verscheidene relaties gegeven om zo reclame te maken op de lange termijn. Een tas en koffer worden immers meerdere malen gebruikt wat ervoor zorgt dat de gebruikers en omstanders veel geconfronteerd worden met het bedrukte logo.

Suprème Relatiegeschenken heeft o.a. de volgende soorten tassen:

 • Boodschappentassen
 • Documententassen
 • Sporttassen
 • Katoenen en non woven tassen
 • Schoudertassen
 • Koffers

Als u meer informatie wenst te ontvangen over de verschillende mogelijkheden met uw gestelde begroting, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers via

Meer reisartikelen

Voor andere reis accessoires, textiel en outdoor artikelen bent u ook bij Suprème Relatiegeschenken aan het goede adres! Ontdek het veelzijdige assortiment van uw totaal leverancier.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757