PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte sportartikelen

Bedrukte sportartikelen zijn breed georiënteerde geschenken die aan een grote doelgroep kunnen worden vergeven. Een gezonde levensstijl wordt steeds belangrijker en daarbij speelt sporten natuurlijk een belangrijke rol. Wanneer u er dan ook voor kiest om bedrukte sportartikelen weg te geven zal dit in goede aarde vallen. Sommigen zal dit net het duwtje in de rug geven om te beginnen met sporten, terwijl dit door anderen meteen gebruikt zal worden tijdens het sporten. Tijdens het sporten zullen anderen ook de bedrukking zien, en zo vertrouwd raken met uw bedrijf.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Veel verschillende bedrukte sportartikelen

Bedrukte sportartikelen zijn in verschillende uitvoeringen te vinden in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Onder bedrukte sportartikelen vallen veel verschillende artikelen, bijvoorbeeld:

  • Zweetbandjes;
  • Bidons;
  • Handdoeken;
  • Tassen;
  • Fitness sets;
  • Stappentellers;
  • etc.

Door ons brede assortiment kunt u een sportartikel kiezen dat precies bij uw doeleinde en doelgroep past. 

Voor welk bedrukt sportartikel kiest u?

Een sportartikel met bedrukking gebruiken op een beurs? Dan kunt u het beste kiezen voor een wat goedkoper artikel, bijvoorbeeld een polsbandje bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Het is een subtiel relatiegeschenk dat geschikt is voor een zeer grote doelgroep, u zult hierdoor meer naamsbekendheid krijgen.

Een sportartikel met bedrukking weggeven aan uw vaste relaties? Dan kunt u het beste kiezen voor een sportartikel met wat meer kwaliteit. Bijvoorbeeld een fitness set of sporttas. Uw relatie zal dit erg op prijs stellen en u laat blijken dat u de samenwerking waardeert.

Sportartikelen bedrukken

Het bedrukken van sportartikelen gebeurt bij Suprème Relatiegeschenken altijd met veel zorg. Wij gebruiken in deze categorie met relatiegeschenken veelal de techniek tampondruk. Deze is geschikt voor veel materialen en past daarom prima bij deze geschenken. Bij een tampondruk kunnen verschillende kleuren worden gebruikt en deze kunnen dan weer gecombineerd worden met de kleur van het artikel dat u heeft uitgekozen. Bij Suprème ontvangt u vooraf altijd een gratis digitale proef per mail om er zo zeker van te zijn dat alles naar wens is. Heeft u vragen of wilt u eerst graag extra informatie, neem dan vrijblijvend contact op!

Gerelateerde relatiegeschenken

Suprème heeft ook spellengolfartikelen en bidons.

Bedrukte sportartikelen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.