Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (1)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Glas (1)
 2. Kunststof (3)
 3. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (5)
 2. 2 kleuren (3)
 3. 3 kleuren (3)
 4. 4 kleuren (3)

Verrekijkers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een verrekijker met bedrukking is een geschenk dat in veel verschillende soorten te verkrijgen is. Het grootste verschil bevindt zich allereerst tussen een verrekijker en een mono kijker. Bij een bedrukte verrekijker zijn twee lenzen aanwezig waar doorheen kan worden gekeken, terwijl een mono kijker maar één lens heeft. Beide kijkers zijn uiteraard geschikt voor andere doeleinden en daarom ook allebei te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken.

Bedrukte verrekijkers in verschillende kwaliteiten

Een bedrukte verrekijker is in verschillende kwaliteiten te verkrijgen. Zo zijn er de promotiemodellen binnen ons assortiment die bedoelt zijn om te gebruiken voor extra promotie, maar er zijn uiteraard ook modellen verrekijkers die op een meer professioneel niveau kunnen worden gebruikt. Bij de beschrijving van bedrukte verrekijkers wordt vaak gebruik gemaakt van getallen, bijvoorbeeld 10 x 50. Deze getallen geven de sterkte van de lens aan, maar ook de lichtinval. Bij 10 x 50 kan er 10 keer worden vergroot en is er 50 keer lichtinval. Lichtinval in de lens betekent dat er langer gekeken kan worden naar een uitzicht of object in de duisternis of schemering.

Verrekijkers met bedrukking zijn er van verschillende materialen, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de lens is ook in verschillende kleuren te bestellen.

Een bedrukte verrekijker is leuk om weg te geven aan relaties die iets doen met bijvoorbeeld outdoor, watersport, jachtsport en natuurlijk om vogels te spotten of gewoon te genieten van het uitzicht. 

Verrekijkers bedrukken 

Verrekijkers kunnen bedrukt worden op de kast zelf en op de verpakking. Dit gebeurt door middel van een tampondruk of een gravering. Bij een tampondruk wordt de bedrukking met een soort stempel op de verrekijker gedrukt. Hierbij kunnen verschillende kleuren worden gebruikt. Bij een gravering wordt de bedrukking in de kast zelf van de verrekijker gegraveerd, bij een gravering kan er niet worden gekozen voor kleuren. Wanneer u graag meer informatie wil hebben over de verschillen tussen de mogelijkheden van bedrukken, dan geven de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken u deze graag. U kunt hen op verschillende manieren bereiken:

Andere bezoekers bekeken ook

Bezoekers bekeken ook thermosbekersreis accessoires en outdoor accessoires.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757