Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 4 tot 6 werkdagen (1)
  2. 8 tot 10 werkdagen (3)
Minimale afname
  1. 100 (1)
Materiaal
  1. Katoen (1)
  2. Polyester (3)
Bedrukking
  1. 1 kleur (4)
  2. 2 kleuren (4)
  3. 3 kleuren (4)
  4. 4 kleuren (4)

Zweetbandjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Zweetbandjes worden vooral gebruikt bij sportieve gelegenheden. Een sportevenement of sportbeurs is dan ook de ideale gelegenheid voor het uitdelen van bedrukte zweetbandjes. Misschien heeft u wel een sportschool, dan schenkt u nieuwe leden natuurlijk bedrukte zweetbandjes die op uw sportschool kunnen gebruikt. Met bedrukte zweetbandjes kunt u ook inspelen op uw doelgroep. Bestaan uw relaties of (toekomstige) klanten uit sportievelingen, schenk hen dan bedrukte zweetbandjes. Dit geschenk zal zeker worden gewaardeerd en gebruikt. Een groot voordeel is dat dat de ontvanger met een positief gevoel aan u en uw bedrijf terugdenkt. Daarnaast zal uw bedrijfsnaam of -logo ook door anderen worden gezien, dit zal uw naamsbekendheid direct vergroten.

Zweetbandjes laten bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken   

Suprème Relatiegeschenken biedt een assortiment aan verschillende soorten zweetbandjes die u kunt laten bedrukken. Wij bieden onder andere pols zweetbandjes met label of met rits of een hoofdzweetband met label. De zweetbandjes zijn al verkrijgbaar vanaf € 0,64 per stuk en beschikbaar in vele soorten kleuren. Het bedrukken van zweetbandjes kan op verschillende manieren. Zo kunnen wij de gewenste opdruk door middel van transferdruk techniek bedrukken. Deze techniek is speciaal ontworpen voor het bedrukken op textiel en wordt het meest op zweetbandjes toegepast. Borduring is natuurlijk ook mogelijk. Borduring geeft een mooi effect en zal zolang het zweetbandje meegaat blijven zitten. Ook maken wij gebruik van een label, zo bent u er zeker van dat de bedrukking precies goed zal blijven zitten en bij gebruik van het zweetbandje niet zal uitrekken.

Sportaccessoires en meer bestellen bij Suprème Relatiegeschenken

Naast zweetbandjes kunt u bij Suprème terecht voor vele soorten andere sportartikelen en accessoires. Denk daarbij aan bidons, voetballen, sporthanddoeken of sporttassen. Ons assortiment bestaat niet enkel uit sportartikelen maar uit artikelen in vele soorten andere artikelen in divers categorieën. Alle artikelen kunt u laten bedrukken en gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. Wanneer u een product bij ons wilt bestellen en laten bedrukken, kunnen wij u van te voren een gratis digitale proefdruk opsturen. Zo weet u van te voren precies hoe het artikel eruit komt te zien. Alle artikelen kunt u in grote hoeveelheden bestellen en op verschillende manieren laten bedrukken. De meeste artikelen hebben snelle levertijden. Heeft u vragen over het bestellen of laten bedrukken van de door u gewenste relatiegeschenken of promotieartikelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757