PERSOONLIJK ADVIES

Stoelen bedrukken

Bedrukte stoelen zijn functionele en opvallende relatiegeschenken voor uw bedrijf. U kunt ze gebruiken in uw eigen bedrijf, bijvoorbeeld in de wachtruimte of op kantoor. Maar u kunt de stoelen ook gebruiken voor op een beurs om wat extra aandacht te trekken, zodat de bezoekers naar uw stand toekomen. Als u een bijeenkomst heeft, kunt u alle bezoekers op uw eigen bedrukte stoelen plaats laten nemen. Dit geeft natuurlijk een ontzettende leuke uitstraling en men zal zich meteen gewaardeerd voelen. Uw bezoekers zullen blij verrast zijn en dit zal nog lang in het geheugen achterblijven.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte stoelen | soorten

Stoelen die bedrukt kunnen worden, zijn in verschillende uitvoeringen aanwezig in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Enkele voorbeelden zijn:

  • strandstoelen,
  • visstoelen,
  • regisseursstoelen,
  • fauteuils,
  • opvouwbare stoelen,
  • opblaasbare stoelen,
  • etc.

Een bedrukte stoel is toepasbaar voor iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld een bedrukte regisseursstoel. Deze stoel kan per stuk bestelt worden en worden bedrukt met een logo of naam. Dit is ontzettend leuk voor een afscheid, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. Het is een cadeau dat praktisch kan worden bewaard, namelijk door hem in gebruik te nemen.

Bedrukte stoelen weggeven

Bedrukte stoelen weggeven kunt u zowel persoonlijk als per post. Suprème Relatiegeschenken biedt u zelfs de service om de stoelen voor u te versturen. Dit kan zowel naar hetzelfde adres als allerlei verschillende adressen. Wij nemen dus alle zorgen van u over.

Bedrukte stoelen als kerstpakket

Bedrukte stoelen zijn erg origineel om weg te geven als kerstgeschenk of toe te voegen aan een kerstpakket. Voor andere pakketten kunt u ook op de kerstpakkettenwebsite van Suprème Relatiegeschenken kijken; www.kerstpakketten-boer.nl

Stoelen bedrukken

Stoelen worden bedrukt met een transferdruk. Bij een transferdruk wordt de bedrukking met een stickervel aangebracht op de stoel. Een transferdruk kan zowel koud als warm gebeuren. Dit is een groot voordeel omdat het relatiegeschenk dan niet beschadigd wordt. Bij een regisseursstoel kunt u kiezen uit verschillende kleuren qua bedrukking. Bij alle andere stoelen wordt dit per uitvoering apart bekeken. Ook de grootte van de bedrukking kan per uitvoering verschillen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam. Gebruik hiervoor deze gegevens: 

Meer stoelen

Bekijk ook onze strandstoelen met logo!

Stoelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.