PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte stoelen

U vindt in onze webwinkel verscheidene soorten stoelen met bedrukking voor scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor bedrukte bureau-, camping-, strand- en opklapbare stoelen. Een stoel weggeven als relatiegeschenk is erg origineel en uniek en een dergelijke promotieactie valt dan ook op. U kunt middels bedrukkingen ervoor zorgen dat uw naam samen met de stoel herkend wordt en op deze wijze reclame maken voor uw diensten en/of producten.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Stoelen zijn goed vertegenwoordigd in de online winkel van Suprème Relatiegeschenken. In deze uiteenlopende webshop vindt u naast de meest gebruikte promotieartikelen ook opvallende varianten zoals regisseursstoelen en strandstoelen. Maar behalve deze originele doch praktische types, hebben we nog veel meer zoals:

  • Bureaustoelen
  • Campingstoelen
  • Opvouwbare stoelen
  • Hangstoelen

Stoelen bedrukken

Het bedrukken van stoelen gebeurt bij Suprème Relatiegeschenken met uiterste zorg en u kunt dan ook op de kundigheid van deze leverancier vertrouwen. Stoelen bedrukken gebeurt over het algemeen middels een transfer of zeefdruk. Een keuze tussen de twee is afhankelijk van uw budget t.o.v. kwaliteit en de grootte van uw logo. Wij adviseren over het algemeen een transferdruk omdat deze uw logo het beste bedrukt. Soms is dit niet geval in combinatie met bepaalde materialen zoals kunststof i.v.m. de hitte die bij deze druktechniek vrijkomt.

Stoelen bedrukken wordt vaak op de achterzijde gedaan zodat men ook uw logo ziet wanneer u op de stoel ziet. Maar in het geval van een regisseursstoel wordt er ook dikwijls aan de binnenzijde bedrukt omdat deze voornamelijk als decoratie fungeert.

Neem gerust contact op

Het team van Suprème Relatiegeschenken adviseert u graag en naar behoren over alle mogelijkheden omtrent de stoelen zelf en het bedrukken van deze promotieartikelen. U kunt onze medewerkers bereiken via: 

Bedrukte stoelen bestellen

Over het algemeen is het alleen mogelijk om stoelen te bestellen vanaf een specifiek orderbedrag. Het aantal stoelen dat dan minimaal bestelt kan worde in logischerwijs afhankelijk van de stoel, zo is een bureaustoel duurder dan een strandstoel.

Regisseursstoelen zijn de enige stoelen die u per stuk kunt bestellen bij Suprème Relatiegeschenken! U vindt verscheidene soorten die verschillen in sterkte/stabiliteit en prijs.

Bedrukte stoelen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.