Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (2)
Materiaal
 1. Metaal (1)
 2. Overig (3)
 3. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (5)
 2. 2 kleuren (5)
 3. 3 kleuren (5)
 4. 4 kleuren (5)

Strandstoelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Strandstoelen met opdruk

Strandstoelen bedrukt met uw eigen logo zijn natuurlijk erg leuke en handige relatiegeschenken, vooral in de zomer! Een strandstoel is een relatief prijzig relatiegeschenk waardoor het ideaal wordt om aan goede klanten/relaties te geven. Wanneer uw klant daadwerkelijk het strandstoeltje meeneemt naar het strand zult u onbewust erg veel reclame maken, dit komt omdat dan ook de mensen om diegene heen uw logo zullen zien wanneer u die bedrukt op het strandstoeltje. We hebben verschillende strandstoelen in ons assortiment, namelijk: 

 • Met armleuningen;
 • Met blikhouder erin;
 • Een opvouwbare;
 • Een ronde;
 • Etc. 

Doordat we veel verschillende soorten strandstoelen in ons assortiment hebben, hebben we voor elk budget en elk bedrijf een geschikte strandstoel. Daarnaast is iedere strandstoel uniek met de door u gekozen bedrukking en kleur. 

Strandstoelen bedrukken

Strandstoelen bedrukken we doormiddel van een transferdruktechniek. Deze druktechniek is speciaal gemaakt voor het bedrukken op textiel. Door deze druktechniek komt uw logo duidelijk en scherp op de strandstoel te staan. Uw bedrukking kan in maximaal 4 verschillende kleuren, het lettertype is aan u zelf. U kan verschillende dingen op de strandstoel bedrukken, namelijk: 

 • Uw logo;
 • Uw bedrijfsnaam;
 • Uw slogan;
 • Uw contactgegevens. 

Wanneer u de bestelling plaatst zullen wij altijd van te voren een gratis digitale proefdruk sturen zodat u precies weet hoe uw strandstoel eruit komt te zien met de door u gekozen bedrukking. 

Strandstoelen bestellen bij Suprème Relatiegeschenken

Waarom zult u de strandstoelen bestellen bij Suprème Relatiegeschenken? Wij hebben al jaren ervaring met het bedrukken van duizenden relatiegeschenken en weten dan ook precies hoe wij u het beste kunnen helpen. Daarnaast geven wij graag advies en zullen we snel en effectief werken waardoor u binnen no time uw relatiegeschenk op de deurmat heeft liggen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over ons? Twijfel niet en neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn nu via verschillende kanalen bereikbaar, namelijk via: 

De online chat op de website werkt het snelst! Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 08:30 en 17:00.

Bekijk ook:

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757