PERSOONLIJK ADVIES

Strandtassen bedrukken

Wilt u uw relaties deze zomer verrassen? Laat dan één van onze trendy strandtassen bedrukken. De strandtassen kunt u als een los relatiegeschenk geven, hier zal de ontvanger ongetwijfeld al heel blij mee zijn! Ook kunt u de strandtas vullen met andere bedrukte geschenken, zoals een strandlaken, strandbal en/of zonnebril, zodat een zomerpakket ontstaat.

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Strandtassen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Strandtassen bedrukken wij bij Suprème Relatiegeschenken maar al te graag. Wij doen dit met de grootste zorg om de beste kwaliteit te waarborgen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de bedrukte strandtassen goed op de gewenste locatie aankomen. Wij denken met u mee! Als bedrijf wordt u namelijk aangekeken op een slechte kwaliteit bedrukking, en dat willen wij voorkomen. De bedrukking op strandtassen is van prima kwaliteit en gaat jarenlang mee. Het bedrukken van de strandtassen gebeurt door middel van zeefdruk. Hierdoor beschadigen we de tassen niet, maar is het resultaat erg mooi en duurzaam. Het is de meest voorkomende manier van logo’s en teksten opdrukken. Bij grotere afnames is het mogelijk om de tas naar eigen formaat en kleur te maken. Zo krijgt u uw strandtassen helemaal in de stijl van uw eigen bedrijf!

Bedrukken van strandtassen op verschillende manieren

De beste en leukste relatiegeschenken vindt u op supremerelatiegeschenken.nl! Uniek en duurzaam, dat zijn onze strandtassen! De strandtassen kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast, waardoor het een perfect geschenk is voor uw relaties. Ook als promotieartikel zijn de strandtassen ontzettend handig. De bedrukking op de strandtassen kan op verschillende manieren worden aangepakt. Allereerst moet er worden gekeken naar de soort strandtas. Wij hebben drie soorten in ons assortiment. Zo zijn er tassen die koelen, opblaasbare strandtassen en speciale strandtassen die ook als matje kunnen worden gebruikt. Door de ruime keuze is er altijd wel een strandtas naar uw wens. Het bedrukken van tassen is afhankelijk van het soort materiaal waarop gedrukt moet worden. Bij kunststof kan het niet op hoge temperatuur, waardoor zeefdruk een veel betere optie is. Dit is ook de meest gebruikte druktechniek voor promotieartikelen. Suprème Relatiegeschenken is als totaalleverancier en ervaren pionier in de relatiegeschenken branche in staat om kwaliteit te leveren. Uw bestelde tas zal dus lang meegaan!

Uitstekende service en een snelle levering bij Suprème Relatiegeschenken

Door het brede assortiment strandtassen van Suprème Relatiegeschenken, is er voor iedereen wel een strandtas te vinden. Het bestellen van relatiegeschenken en promotieartikelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Naast onze strandtassen hebben we een nog veel uitgebreider assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen die u kunt laten bedrukken. Voor vragen over strandtassen bedrukken of ander promotiemateriaal kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch; 074 – 24 24 757 als via de mail; [email protected] Twee andere populaire opties voor relatiegeschenken of promotiemateriaal zijn mutsen en zonnebrillen. Ook hierbij geldt dat ze naar wens kunnen worden gepersonaliseerd! Neem een kijkje in onze webshop voor allerlei verschillende ideeën.     

Strandtassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10