PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte tassen & rugzakken

Bedrukte tassen en rugzakken zijn zeer functionele relatiegeschenken om weg te geven als relatiegeschenk aan uw relaties. Zo zijn bedrukte tassen niet alleen geschikt om weg te geven, maar ook uitermate geschikt om te gebruiken binnen uw bedrijf. Zo kunt u als bedrijf de bedrukte tassen of rugzakken vullen met flyers en andere informatie en kan de ontvanger deze gemakkelijk mee naar huis nemen. Bij Suprème relatiegeschenken hebben we veel verschillende tassen en rugzakken die zijn te bedrukken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 7
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 7

Tassen en rugzakken bedrukken bij Suprème relatiegeschenken

Bent u nog op zoek naar een handige tas of rugtas inclusief originele bedrukking om aan uw relaties te geven? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. Zo beschikt Suprème Relatiegeschenken namelijk over een ruim aanbod aan tassen en rugzakken die u aan uw relaties kunt geven. Het geven van een tas of rugtas is een handig en functioneel relatiegeschenk. Een tas komt vandaag de dag namelijk altijd wel van pas. Wanneer u een tas met een originele boodschap of bedrijfslogo aan uw relaties geeft zal het ook de naamsbekendheid van uw bedrijf ten goede komen. Zo zullen veel mensen met uw bedrijf in contact komen wanneer de tas de tas door de ontvanger veelvuldig gebruikt wordt.

Divers aanbod tassen en rugtassen

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een uitgebreid assortiment van verschillende soorten tassen en rugzakken. Naast standaard rugzakken, sporttassen en laptopkassen kunt u bij Suprème ook terecht voor anti-diefstalrugzakken, heuptassen, koeltassen en nog veel meer. Een populaire tas om aan relaties te geven zijn katoenen draagtassen. Deze draagtassen zijn goedkoop in aanschaffen daarom perfect om in grote getalen, inclusief originele bedrukking, aan uw relaties te geven. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de kleur van uw tas of rugtas? Dan kunt de mogelijkheden vinden bij de productinformatie van de uw beoogde tas of rugtas. Datzelfde geld voor de bedrukking, zo zijn er bij sommige tassen meer bedrukkingsmogelijkheden dan bij andere tassen.

Eenvoudig online bedrukte tassen bestellen

Door de tas of rugtas te bedrukken met uw bedrijfslogo of een originele boodschap heeft u het perfecte relatiegeschenk om aan uw relaties te geven. Zo gebruiken wij meerdere technieken, afhankelijk van de tas of rugzak, om zo tot het beste resultaat te komen. Bij de bedrukking van reistassen maken wij bijvoorbeeld gebruik van de transferdruk. Het voordeel van deze techniek is dat er hele kleine details mee gedrukt kunnen worden zonder dat het onduidelijk wordt. Mocht u nog vragen hebben over ons aanbod of eerder geplaatste bestellingen, dan kunt u altijd contact opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken op 074- 24 24 757 en via mail op [email protected]

Bedrukte tassen & rugzakken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Klantgericht en heel vriendelijk

Ellen uit Hengelo

10

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10