Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Korte hengsels (3)
 2. Lange hengsels (3)
Soorten koeltassen
 1. Luxe (8)
 2. Opvouwbaar (3)
 3. Promo (4)
 4. Rugzak (3)
 5. Voor blikjes (8)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (17)
 2. 5 tot 7 werkdagen (6)
 3. 8 tot 10 werkdagen (25)
 4. 10 tot 15 werkdagen (6)
 5. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (16)
 2. 50 (10)
 3. 100 (23)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Non woven (3)
 3. Nylon (1)
 4. Overig (10)
 5. Polyester (37)
Bedrukking
 1. 1 kleur (62)
 2. 2 kleuren (51)
 3. 3 kleuren (50)
 4. 4 kleuren (50)
 5. Fullcolor (5)
non woven tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 50 gr/m²) (3)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (1)

Koeltassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een koeltas is een artikel dat het hele jaar door te gebruiken is. Je kunt er namelijk niet alleen dingen in koel houden, maar ook in warm houden. Dit komt door het thermische materiaal dat de koeltas bevat. Hierdoor kan hij de producten op de juiste temperatuur houden.

Een koeltas is een erg leuk relatiegeschenk om weg te geven en kan helemaal aangepast worden aan uw bedrijf. Een koeltas is er namelijk in verschillende formaten en kleuren. Je kunt een koeltas zelfs in je eigen pms kleur laten maken. Een koeltas is een mooi en functioneel relatiegeschenk waarmee u, uw personeel of relaties heel blij zult maken. Een koeltas is leuk om bijvoorbeeld in een zomerpakket weg te geven.

Soorten koeltassen

Er zijn verschillende soorten koeltassen. Je hebt bijvoorbeeld een koeltas voor één fles, maar ook voor 6 blikjes. Er is zelfs een koeltas met een stoel, dit is natuurlijk hartstikke handig voor een dagje strand of een dag vissen. U kunt ook kiezen voor een koeltas met verschillende vakken. De meeste koeltassen hebben hengsels of een schouderband. Er zijn koeltassen van polyester en kunststof. Er is een koeltas voor ieder budget.

Koeltas bedrukken

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe een bedrukking het beste tot zijn recht komt. Een koeltas wordt bedrukt door middel van een transferdruk. Bij een transferdruk is het mogelijk om zeer fijne details te drukken op grove textiel soorten. De koeltas kan bedrukt worden met uw logo/bedrijfsnaam. Een koeltas kan al vanaf kleine aantallen worden besteld.

Een koeltas bedrukken kan met verschillende elementen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw logo te gebruiken, maar kan dit ook worden gecombineerd met uw bedrijfsnaam. Uiteraard kunt u ook alleen uw bedrijfsnaam bedrukken of een ander soort tekst dat past bij uw bedrijf. Onze medewerkers geven u hier graag extra informatie over.

Vragen? 

Heeft u vragen over tassen bedrukken in het algemeen of over de koeltas zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Supreme Relatiegeschenken. U kunt ons bereiken via:

Kijk eens verder!

Misschien is een bedrukte rugzak of een heuptas ook iets voor u?

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757