PERSOONLIJK ADVIES

Koeltassen bedrukken

Een koeltas is een erg leuk relatiegeschenk om weg te geven en kan helemaal aangepast worden aan uw bedrijf. Een koeltas is er namelijk in verschillende formaten en kleuren. U kunt een koeltas zelfs in uw eigen pms-kleur laten maken. Een koeltas is een mooi en functioneel relatiegeschenk waarmee u uw personeel of relaties heel blij zult maken. Een koeltas is leuk om bijvoorbeeld in een zomerpakket weg te geven. Ook kunt u een koeltas bedrukken; ga bijvoorbeeld voor een koeltas met logo of bedrijfsnaam. Hierdoor zien de gebruikers en mensen in hun omgeving telkens opnieuw uw bedrijfsnaam of logo. Dit zorgt ervoor dat deze mensen gewend raken aan uw bedrijf en dit wekt vertrouwen.

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Een koeltas is een artikel dat het hele jaar door te gebruiken is. U kunt er namelijk niet alleen dingen in koel houden, maar ook in warm houden. Dit komt door het thermische materiaal dat de koeltas bevat. Hierdoor kan hij de producten op de juiste temperatuur houden.

Soorten koeltassen

Er zijn verschillende soorten koeltassen. Je hebt bijvoorbeeld een koeltas voor één fles, maar ook voor 6 blikjes. Er is zelfs een koeltas met een stoel, dit is natuurlijk hartstikke handig voor een dagje strand of een dag vissen. U kunt ook kiezen voor een koeltas met verschillende vakken. De meeste koeltassen hebben hengsels of een schouderband. Er zijn koeltassen van polyester en kunststof. Er is een koeltas voor ieder budget.

Koeltas bedrukken

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe een bedrukking het beste tot zijn recht komt. Een koeltas wordt bedrukt door middel van een transferdruk. Bij een transferdruk is het mogelijk om zeer fijne details te drukken op grove textiel soorten. Wij kunnen uw koeltas bedrukken met uw logo/bedrijfsnaam. Een koeltas kan al vanaf kleine aantallen worden besteld.

Een koeltas bedrukken kan met verschillende elementen. Zo kunt u kiezen voor een koeltas met logo, een koeltas met uw bedrijfsnaam of een combinatie van beiden. Uiteraard kunt u ook een ander soort tekst laten bedrukken. Onze medewerkers geven u hier graag extra informatie over.

Vragen?

Heeft u vragen over tassen bedrukken in het algemeen of over de koeltas zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Supreme Relatiegeschenken. U kunt ons bereiken via 074 - 24 24 757 en [email protected].

Kijk eens verder!

Misschien is een bedrukte rugzak of een heuptas ook iets voor u?

Koeltassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.