Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 4 tot 6 werkdagen (1)
 3. 5 tot 7 werkdagen (7)
 4. 8 tot 10 werkdagen (28)
 5. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (9)
 2. 50 (2)
 3. 100 (8)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Metaal (6)
 3. Microfibre (2)
 4. Nylon (2)
 5. Overig (3)
 6. Polyester (33)
Bedrukking
 1. 1 kleur (36)
 2. 2 kleuren (31)
 3. 3 kleuren (27)
 4. 4 kleuren (27)
 5. Fullcolor (1)

Koffers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Koffers met bedrukking zijn op vakantie, tijdens een weekendje weg of om te gebruiken tijdens het werk altijd handig. Een bedrukte koffer is zo handig omdat hij wielen heeft, er veel in vervoerd kan worden en makkelijk mee te nemen is.

Bij een bedrukte koffer hoeft u natuurlijk niet alleen aan uw relaties te denken. Uw eigen personeel moet u niet vergeten. Het straalt professionaliteit uit als het personeel loopt met dezelfde bedrukte koffer. Koffers met bedrukking zijn in verschillende kleuren, motieven en materialen verkrijgbaar, zoals:

 • PVC;
 • ABS;
 • Polyester;
 • Set;
 • Ook te gebruiken als rugtas.

Bedrukte koffers gevuld weggeven!

Bedrukte koffers kunnen prima als losstaand geschenk worden weggegeven. Een ander leuk idee is echter om de bedrukte koffers te vullen en ze daarna weg te geven. Dit is onder andere mogelijk tijdens de Kerst, maar het is ook erg leuk om een gevulde koffer met bedrukking weg te geven tijdens de zomer. Hierbij kunnen er verschillende producten in de bedrukte koffer worden gestopt, zoals:

 • Slippers;
 • Strandballen;
 • Strandlakens;
 • Caps.

Koffers bedrukken

Koffers kunnen worden bedrukt door middel van een zeefdruk. Bij een zeefdruk wordt de door u uitgekozen bedrukking uit een plaat (zeef) gesneden, waarna er een machine overheen komt die het uitgesneden stuk in de juiste kleuren bedrukt.

Het is ook mogelijk om sommige koffers te borduren. Wanneer u kiest voor een koffer met een hard cover, dan is dit niet mogelijk en dan zal deze met de zeefdruk worden bedrukt. Wanneer u de koffer wel graag wil laten borduren, dan moet u kiezen voor bijvoorbeeld een polyester uitvoering. Borduren ziet er strak uit en zal veel opvallen bij de mensen die nooit eerder met uw bedrijf in contact zijn gekomen.

Het bedrukvlak op koffers is groot. Hierdoor kunt u kiezen voor een grote bedrukking waardoor u bedrijf nog extra op zal vallen. Suprème Relatiegeschenken licht u graag in over de nieuwste mogelijkheden en trends. U kunt hen telefonisch, per e-mail, maar ook via de online chat op de website gemakkelijk bereiken. U krijgt dan een persoonlijk adviseur, waar u rechtstreeks contact mee heeft. 

Andere relatiegeschenken

Bekijk onze andere tassen: katoenen tasboodschappentas en sporttas!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757