PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte sporttassen

Een sporttas laten bedrukken is het ideale relatiegeschenk voor u! Een sporttas met bedrukking wordt vaak gebruikt en dus zal uw logo veel gezien worden. Dit is ideaal wanneer u graag meer reclame voor uw bedrijf wil maken, maar ook als u graag belangrijke personen voor uw bedrijf wil bedanken.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte sporttassen | custom made

Een bedrukte sporttas zijn er in meerdere kwaliteiten, bijvoorbeeld canvas of linnen.  U kunt de juiste bedrukte sporttas kiezen voor uw budget en deze zelfs in uw eigen PMS kleur laten maken, zodat deze nog extra opvalt. Deze manier van ontwerpen, heet custom made. Hierbij kunt u, uw eigen sporttas met bedrukking ontwerpen, waarna deze speciaal voor u zal worden geproduceerd. U heeft dus eigenlijk de mogelijkheid om alles zelf te bepalen. U kunt namelijk niet alleen de kleur van de sporttas bepalen, maar ook de bedrukking en de afmetingen. Mocht u dit willen, dan is het zelfs nog mogelijk om de bedrukte sporttassen van een persoonlijke verpakking te voorzien.

Bedrukte sporttassen I verschillende voordelen

Een bedrukte sporttas biedt verschillende voordelen. Niet alleen zullen de ontvangers erg blij zijn met dit geschenk en u daardoor dankbaar zijn, maar ook zal uw bedrijf worde gepromoot. Andere voordelen van een bedrukte sporttas zijn:

  • worden veel gebruikt
  • gaan lang mee
  • hebben een stoere uitstraling
  • er kan veel in

Sporttas bedrukken

Voor uw bedrukte sporttas met uw logo of bedrijfsnaam bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. U heeft keuze uit veel verschillende soorten sporttassen met bedrukking, zoals u hierboven kunt zien.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een sporttas het beste kunnen bedrukken. Dit kan door middel van een transfer- of zeefdruk. Het voordeel van een transfer druk is dat het mogelijk is om zeer fijne details te drukken, waardoor uw logo extra goed uitkomt. Heeft u nog vragen over het bedrukken van de sporttassen, de uitvoeringen of onze andere geschenken? Neem contact met ons op via: 

Kijk eens verder!

Misschien is een bedrukte rugzak, reistassen of een boodschappentas ook iets voor u?

Bedrukte sporttassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.