Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (9)
 2. 4 tot 6 werkdagen (1)
 3. 5 tot 7 werkdagen (3)
 4. 8 tot 10 werkdagen (14)
 5. 10 tot 15 werkdagen (1)
 6. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (7)
 2. 50 (6)
 3. 100 (4)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Nylon (1)
 3. Overig (9)
 4. Polyester (19)
Bedrukking
 1. 1 kleur (30)
 2. 2 kleuren (21)
 3. 3 kleuren (15)
 4. 4 kleuren (14)
 5. Fullcolor (1)

Sporttassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een sporttas laten bedrukken is het ideale relatiegeschenk voor u! Een sporttas met bedrukking wordt vaak gebruikt en dus zal uw logo veel gezien worden. Dit is ideaal, wanneer u graag meer reclame voor uw bedrijf wil maken, maar ook als u graag belangrijke personen voor uw bedrijf wil bedanken.

Bedrukte sporttassen | custom made

Een bedrukte sporttas heb je in meerdere kwaliteiten, bijvoorbeeld canvas of linnen.  U kunt de juiste bedrukte sporttas kiezen voor uw budget en deze zelfs in uw eigen PMS kleur laten maken, zodat deze nog extra opvalt. Deze manier van ontwerpen, heet custom made. Hierbij kunt u, uw eigen sporttas met bedrukking ontwerpen, waarna deze speciaal voor u zal worden geproduceerd. U heeft dus eigenlijk de mogelijkheid om alles zelf te bepalen. U kunt namelijk niet alleen de kleur van de sporttas bepalen, maar ook de bedrukking en de afmetingen. Mocht u dit willen, dan is het zelfs nog mogelijk om de bedrukte sporttassen van een persoonlijke verpakking te voorzien.

Bedrukte sporttassen I verschillende voordelen

Een bedrukte sporttas biedt verschillende voordelen. Niet alleen zullen de ontvangers erg blij zijn met dit geschenk en u daardoor dankbaar zijn, maar ook zal uw bedrijf worde gepromoot. Andere voordelen van een bedrukte sporttas zijn:

 • worden veel gebruikt
 • gaan lang mee
 • hebben een stoere uitstraling
 • er kan veel in

Sporttas bedrukken

Voor uw bedrukte sporttas met uw logo of bedrijfsnaam bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. U heeft keuze uit veel verschillende soorten sporttassen met bedrukking, zoals u hierboven kunt zien.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een sporttas het beste kunnen bedrukken. Dit kan door middel van een transfer- of zeefdruk. Het voordeel van een transfer druk is dat het mogelijk is om zeer fijne details te drukken, waardoor uw logo extra goed uitkomt. Heeft u nog vragen over het bedrukken van de sporttassen, de uitvoeringen of onze andere geschenken? 

Kijk eens verder!

Misschien is een bedrukte rugzak, reistassen of een boodschappentas ook iets voor u?

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757