Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Lange hengsels (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (8)
 2. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 50 (7)
Materiaal
 1. Katoen (1)
 2. Non woven (1)
 3. Overig (7)
 4. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (13)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)
 5. Fullcolor (2)

Strandtassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Strandtassen die u in de webwinkel van Suprème Relatiegeschenken tegenkomt zijn zeer uiteenlopend en voor iedere voorkeur is dan ook iets passends te vinden. Het aanbod in deze zomerse tassen varieert o.a. in prijs, materiaal en grootte wat tevens de drukopties beïnvloedt.

Als u vragen heeft over de producten, het bedrukken, etc. dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers via

Strandtassen | de mogelijkheden

Strandtassen bieden vele opties voor u als bedrijf die de relatiegeschenken weggeeft. U heeft immers ten eerste al een ruime keuze in de verschillende soorten tassen die gepresenteerd staan in onze webshop. Deze kunnen simpel zijn, maar ook beschikken over vele andere opties. Zo zijn er:

 • speciale strandtassen die ook als matje gebruikt kunnen worden
 • tassen die koelen
 • opblaasbare strandtassen

Strandtassen bedrukken

Het bedrukken van strandtassen is geheel afhankelijk van het soort materiaal waarop gedrukt moet worden. Het is namelijk bij materialen zoals kunststof niet mogelijk om met extreme hitte werken. Om die reden is een zeefdruk een van de meest gebruikte druktechnieken in het bedrukken van dergelijke promotieartikelen.

Behalve bedrukken is er natuurlijk ook nog de optie om dit soort relatiegeschenken te borduren. Wanneer een tas uit textiel bestaat en uw budget het toelaat, dan is dit een wenselijke optie. Een geborduurd logo gaat immers langer mee wat betekent dat u gedurende een langere tijd reclame voor uw bedrijf kunt maken.

Suprème Relatiegeschenken is als totaalleverancier en ervaren pionier in de relatiegeschenken branche in staat om kwaliteit te leveren. Uw bestelde tas zal dus lang meegaan!

Strandtassen & andere relatiegeschenken

Een bedrukte strandtas is een relatief groot geschenk en bovendien zeer praktisch. Maar ondanks de grootte en de functionaliteit van de tas, wordt deze toch veelal gecombineerd met andere promotieartikelen. Relatiegeschenken die samen met een dergelijk artikel worden weggegeven zijn natuurlijk ook van zomerse aard. Producten waar u in dit geval aan moet denken zijn:

 • Strandlakens;
 • Strandballen;
 • Zonnebrillen;
 • Strandsets;
 • Waterflesjes.

Vergelijkbare relatiegeschenken

Andere relatiegeschenken die wellicht ook iets voor u zijn, zijn tassen, zonnebrillen en strandartikelen.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757