PERSOONLIJK ADVIES

Draadloze opladers bedrukken

Bedrukte draadloze opladers zijn een heel trendy relatiegeschenk. De nieuwste modellen telefoons en tablets hebben de mogelijkheid om draadloos op te laden. Een ideale uitvinding, want je hebt geen gedoe meer met kabels in het apparaat steken. En hoe leuk is het om mensen elke dag weer hun apparaten op te laten laden met een door uw bedrijf gepersonaliseerde oplader? Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een uitgebreid assortiment draadloze opladers die u kunt laten bedrukken. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

De draadloze opladers zijn er in allerlei kleuren en in diverse formaten. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals:

  • kunststof
  • metaal
  • hout
  • bamboe
  • polyester

Draadloze powerbank

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een draadloze powerbank; deze combineert een draadloze oplader met een oplaadbare powerbank. Ideaal voor onderweg! Of geef een dubbele bedrukte draadloze oplader cadeau aan uw personeel, relaties of klanten. Hiermee kan de ontvanger twee apparaten tegelijk opladen.

Dubbele functie

Ook hebben wij draadloze opladers met een extra functie, zoals een speaker: luister naar uw favoriete muziek en laad tegelijk uw apparaat op zonder kabels. Of een muismat met een aparte strook waarop u uw apparaat kunt opladen. Of wat dacht u van een opbergbakje van bamboe, met een geïntegreerde draadloze oplader. Handig voor op uw bureau. Ook kunt u kiezen voor een notitieboek of een alarmklok met een draadloze oplader.

Draadloze opladers bedrukken

De draadloze opladers kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, of een afbeelding of tekst. Er zijn verschillende manieren van bedrukken, zoals:

  • digitale druk
  • blinddruk
  • tampondruk


Bij sommige producten kunt u een gepersonaliseerde sleeve laten maken. De sleeve is een omhulsel van stevig papier dat all-over bedrukt kan worden met uw bedrijfsnaam of logo, of een afbeelding of tekst. Zo creëert u een uniek én zeer gewaardeerd relatiegeschenk dat dankbaar ontvangen wordt.

Contact

Wilt u meer informatie over de draadloze opladers of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of - 074 24 24 757. Of stuur een berichtje in onze chat.

Gerelateerde producten?

Bent u naast de draadloze opladers bedrukken ook op zoek naar powerbanks, tablethoezen of VR-brillen?

Draadloze opladers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.