PERSOONLIJK ADVIES

Tablethoezen bedrukken

Bedrukte tablethoezen worden steeds vaker besteld, dit komt doordat er steeds meer tablets worden verkocht, waardoor de vraag naar de hoezen enorm toeneemt. Veel bedrijven gebruiken binnen het bedrijf zelf allemaal tablets, bijvoorbeeld voor medewerkers buitendienst en natuurlijk ook voor andere functies. Dan ziet het er wel heel erg professioneel uit als hierom een hoes zit die bedrukt is met uw logo of bedrijfsnaam. In onze webshop vindt u hoesjes met standaardafmetingen, die geschikt zijn voor veel merken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte tablethoezen weggeven 

Een bedrukt tablethoes wordt vaak als moeilijk weggeven beschouwd. Echter is dit helemaal niet waar. Men denkt vaak dat elk merk tablet een eigen bepaalde soort hoes nodig heeft. Maar er zijn standaard afmetingen, ook wel inches genoemd. Ze zijn dus universeel, en kunnen dus gewoon worden weggegeven. 

Bedrukte tablethoezen zijn echte geschenken om te verloten via Facebook of Twitter. Juist via deze media speelt u echt in op de doelgroep die u graag wilt bereiken. Natuurlijk zijn ze ook zeer geschikt, zoals we hierboven al eerder vermeld hebben om te gebruiken binnen eigen bedrijf. 

Soorten bedrukte tablethoezen 

Bedrukte tablethoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen en natuurlijk afmetingen. Materialen waar deze geschenken o.a. van gemaakt worden zijn: 

  • leer
  • polyester
  • vilt
  • PVC 

De keuze is dus verschillend en breed. Dit brengt alleen maar voordelen met zich mee ten opzichte van u als bedrijf, u heeft namelijk de kans om een geschenk te kiezen dat echt bij u past, en waarmee u natuurlijk geassocieerd wilt worden. 

Tablethoezen bedrukken 

Tablethoezen worden bedrukt met verschillende bedrukkingstechnieken. Zoals u hierboven al kon lezen worden de geschenken van verschillende materialen gemaakt. Elke techniek heeft andere eigenschappen die geschikt zijn voor het bedrukken van bepaalde materialen. 

Tablethoezen kunnen zeer goed worden bedrukt met een logo of bedrijfsnaam. We hebben het hier over een wat groter geschenk, waardoor u kunt kiezen voor een grotere bedrukking met meer informatie zoals een slogan of algemene gegevens. 

Vragen stellen? 

U kunt al uw vragen gerust stellen bij onze medewerkers. Bel, mail of chat met ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur: 

Andere trendy geschenken 

Meer trendy geschenken zijn telefoonhoesjes, koptelefoons en powerbanks.

Tablethoezen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.