Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (5)
 2. 8 tot 10 werkdagen (15)
 3. 10 tot 15 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (13)
Materiaal
 1. Katoen (1)
 2. Kunststof (6)
 3. Overig (15)
 4. Polyester (1)
 5. Vilt (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (26)
 2. 2 kleuren (18)
 3. 3 kleuren (17)
 4. 4 kleuren (17)
 5. Fullcolor (2)
Soorten
 1. Telefoonhoesjes (3)
 2. Telefoonhouders (9)

Telefoonhoesjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte telefoonhoesje is een geschenk dat al gauw persoonlijk wordt gemaakt door de eigenaar. Dit komt namelijk omdat een telefoon een mobiel apparaat is dat dagelijks meerdere keren wordt gebruikt, een hoesje beschermt het apparaat tegen krassen en valbeschadigingen waardoor het een geliefd geschenk is. 

Bedrukte telefoonhoesjes hebben dus van zichzelf al een hele goede eigenschap. Ze worden goed in ontvangst genomen. U kunt het telefoonhoesje verder geheel naar eigen wens kiezen en laten bedrukken. Suprème Relatiegeschenken vindt het namelijk ontzettend belangrijk dat er een geschenk wordt gecreëerd, waar u als bedrijf achter kunt staan en wat u met plezier weggeeft. 

Bedrukte telefoonhoesjes worden vaak als wat moeilijkere relatiegeschenken beschouwd, maar niks is minder waar. Door de verscheidene varianten en uitvoeringen voor ontzettend veel telefoons kunt u iedereen blij maken. 

Wanneer kunt u bedrukte telefoonhoesjes het beste weggeven? 

Een bedrukt telefoonhoesje is eigenlijk gemakkelijk weggeven, omdat bijna iedereen tegenwoordig beschikt over een eigen mobiele telefoon. Oftewel, hij komt dus bij bijna iedereen van pas. Door de verschillende kwaliteiten waarin dit geschenk verkrijgbaar is, is hij geschikt voor verschillende doeleinden. Doeleinden waarvoor u dit geschenk kunt gebruiken, zijn: 

 • beurzen
 • social media acties
 • feestdagen
 • promotieacties 

Een telefoonhoesje met bedrukking zal voor u veel extra naamsbekendheid opleveren. Het geschenk komt namelijk met zoveel verschillende personen in aanraking omdat het vaak in restaurants of cafés gewoon op tafel ligt. Dit geldt voor nog veel meer gelegenheden. 

Telefoonhoesjes bedrukken 

Telefoonhoesjes bedrukken kan met een logo of uw eigen bedrijfsnaam. Bij de wat kleinere geschenken adviseren wij altijd niet teveel te bedrukken omdat het anders rommelig kan worden. 

Allereerst is het belangrijk dat u een hoesje kiest dat bij u past. Er zijn namelijk verscheidene soorten zoals hard en soft cases. Al deze uitvoeringen worden bedrukt via een andere techniek. 

Andere wensen? 

Voor alle andere wensen kunt u terecht bij het verkoopteam van Suprème Relatiegeschenken wij vinden immers advies op maat erg belangrijk. U kunt contact met ons opnemen via

Meer moderne geschenken 

Andere moderne geschenken die misschien ook aan uw zoekopdracht voldoen zijn telefoonladers en boxjes, tablethoezen en touch screen pennen

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757