PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte telefoonhoesjes

Bedrukte telefoonhoesjes hebben van zichzelf al een hele goede eigenschap: ze beschermen een mobiele telefoon. Ze worden dan ook altijd enthousiast in ontvangst genomen. U kunt het telefoonhoesje geheel naar eigen wens kiezen en laten bedrukken. Suprème Relatiegeschenken vindt het ontzettend belangrijk dat er een geschenk wordt gecreëerd, waar u als bedrijf achter kunt staan en dat u met plezier weggeeft. Welk hoesje kiest u? Wij maken gratis een digitaal voorstel voor u met uw bedrukking.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een bedrukt telefoonhoesje is een geschenk dat al gauw persoonlijk wordt gemaakt door de eigenaar. Dit komt doordat een telefoon een mobiel apparaat is dat dagelijks meerdere keren wordt gebruikt, een hoesje beschermt het apparaat tegen krassen en valbeschadigingen waardoor het een geliefd geschenk is. 

Bedrukte telefoonhoesjes worden vaak als wat moeilijkere relatiegeschenken beschouwd, maar niks is minder waar. Door de verscheidene varianten en uitvoeringen voor ontzettend veel telefoons kunt u iedereen blij maken. 

Wanneer kunt u bedrukte telefoonhoesjes het beste weggeven? 

Een bedrukt telefoonhoesje is eigenlijk gemakkelijk weggeven, omdat bijna iedereen tegenwoordig beschikt over een eigen mobiele telefoon. Oftewel, hij komt dus bij bijna iedereen van pas. Door de verschillende kwaliteiten waarin dit geschenk verkrijgbaar is, is hij geschikt voor verschillende doeleinden. Doeleinden waarvoor u dit geschenk kunt gebruiken, zijn: 

  • beurzen
  • social media acties
  • feestdagen
  • promotieacties 

Een telefoonhoesje met bedrukking zal voor u veel extra naamsbekendheid opleveren. Het geschenk komt namelijk met zoveel verschillende personen in aanraking omdat het vaak in restaurants of cafés gewoon op tafel ligt. Dit geldt voor nog veel meer gelegenheden. 

Telefoonhoesjes bedrukken 

Telefoonhoesjes bedrukken kan met een logo of uw eigen bedrijfsnaam. Bij de wat kleinere geschenken adviseren wij altijd niet teveel te bedrukken omdat het anders rommelig kan worden. 

Allereerst is het belangrijk dat u een hoesje kiest dat bij u past. Er zijn namelijk verscheidene soorten zoals hard en soft cases. Al deze uitvoeringen worden bedrukt via een andere techniek. 

Andere wensen? 

Voor alle andere wensen kunt u terecht bij het verkoopteam van Suprème Relatiegeschenken wij vinden immers advies op maat erg belangrijk. U kunt contact met ons opnemen via

Meer moderne geschenken 

Andere moderne geschenken die misschien ook aan uw zoekopdracht voldoen zijn telefoonboxjes, tablethoezen en touch screen pennen. Maar, er zijn daarnaast nog tal van andere moderne geschenken die je kunt personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een zonnebril bedrukken of een katoenen tas bedrukken. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook potloden bedrukken met een tekst naar keuze of een bedrijfslogo. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Bedrukte telefoonhoesjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.