PERSOONLIJK ADVIES

Telefoonboxjes bedrukken

Bedrukte boxjes geven een extra sound aan het favoriete liedje van uw relaties of (toekomstige) klanten. Hiermee creëert u voor hen de mogelijkheid om samen naar muziek te luisteren. Ook kan het televisie- en computergeluid enorm worden versterkt met bedrukte boxjes. Kortom, er zijn genoeg activiteiten waarbij de boxjes met bedrukking gebruikt kunnen worden. Dit betekent dat als de geschenken eenmaal in gebruik zijn genomen, ze niet meer snel verdwijnen. Men raakt gewend en gehecht aan deze geschenken, wat u alleen maar voordeel oplevert.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Hoe kunt u bedrukte boxjes weggeven? 

Een bedrukt boxje kan altijd wel worden weggegeven aan veel verschillende doelgroepen. Het is een geschenk dat niet seizoensgebonden is. Hierdoor kunt u in één keer een groter aantal bestellen, wat u weer extra korting oplevert. Door de verschillende kwaliteiten waarin de boxjes met bedrukking verkrijgbaar zijn, passen ze binnen ieder budget. 

Bedrukte boxjes kunt u gebruiken tijdens verschillende gelegenheden en hiermee kunt u veel naamsbekendheid creëren. Men ziet de geschenken en hiermee wordt de aandacht getrokken. Van nature zijn mensen erg nieuwsgierig en dan willen ze graag meer weten van uw bedrukte relatiegeschenk. Voorbeelden van momenten wanneer u de bedrukte boxjes kunt vergeven, zijn:

  • verloten bij winacties (via social media);
  • weggeven op beurzen;
  • gebruiken als kerstgeschenk.

Boxjes bedrukken 

Boxjes bedrukken gebeurt bij Suprème Relatiegeschenken bijna standaard met een transferdruk. Bij deze bedrukkingstechniek heeft u de mogelijkheid om de boxjes te bedrukken met verschillende kleuren. Als u hier geen behoefte aan heeft, omdat u graag een relatiegeschenk wilt weggeven met een rustige bedrukking, bijvoorbeeld in één kleur, dan kan er ook worden gekozen voor een zeefdruk. Deze bedrukkingstechniek kan namelijk één kleur bedrukken.

Boxjes bedrukken kan met logo’s, bedrijfsnamen en slogans, maar u kunt vanzelfsprekend ook zelf een afbeelding ontwerpen en laten bedrukken op de boxjes. Suprème Relatiegeschenken helpt u graag waar mogelijk, daarom kunt u altijd onderstaande gegevens vrijblijvend gebruiken.

Speciale verzoeken? 

Voor speciale verzoeken of voor vragen over bestellen of bedrukken kunt u Suprème Relatiegeschenken bereiken via: 

Zij adviseren u graag en kijken samen met u naar de beste opties. Vanzelfsprekend kunt u bij dezelfde mensen terecht voor eventuele vragen. 

Meer computer & telefonie!

Kijk voor meer computer & telefonie bij draadloze opladers, computeraccessoires en USB sticks!

Telefoonboxjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.