PERSOONLIJK ADVIES

Textiel & tassen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Wilt u tassen & textiel bedrukken? Bekijk dan het ruime assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Het is mogelijk om alle artikelen in ons tassen & textiel-assortiment te laten bedrukken. Hiervoor levert u een logo, afbeelding of tekst aan en wij maken een gratis digitale drukproef voor u. U heeft alle vrijheid om deze drukproef nog aan te passen. Denk daarbij niet alleen aan de inhoud die u heeft aangeleverd (de tekst nog iets veranderen bijvoorbeeld), ook de positie van de bedrukking kan vaak nog iets gewijzigd worden. Zodra u tevreden bent, gaan de artikelen in productie.

Tassen & textiel bedrukken | assortiment

Het assortiment van de tassen & textiel om te bedrukken is zeer groot. In het menu van de webshop kunt u kiezen uit de diverse categorieën, zoals badtextiel, caps, kleding, tassen&rugzakken en winterartikelen. Deze categorieën zijn verdeeld in subcategorieën, zoals handdoeken 70x140 cm, trucker caps, jassen, T-shirts, katoenen tassen, reistassen, fleecedekens en mutsen. In de subcategorieën vindt u duizenden tassen & textiel-producten.

Tassen & textiel bedrukken | bedrukkingsmogelijkheden

De tassen & textiel-producten kunnen op diverse manieren worden bedrukt of geborduurd. Bij een zeefdruk of transferdruk komt de bedrukking op het textiel te liggen. Deze bedrukking kan heel gedetailleerd en is heel sterk en kan uiteraard gewassen worden. Bij borduring wordt de bedrukking in het textiel aangebracht met garen. De borduring is van hoogwaardige kwaliteit en geeft een prachtig resultaat. Borduring is alleen mogelijk met grovere logo’s of teksten.

Contact met ons

In onze webshop heeft u zo veel keuze, dat u ongetwijfeld het artikel vindt waar u naar op zoek bent. En wilt u toch iets anders, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om het juiste artikel te vinden. U kunt contact met ons opnemen via de chat op de website of via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Textiel & tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.