PERSOONLIJK ADVIES

Verzorgingsproducten bedrukken

Verzorgingsproducten met bedrukking zijn relatiegeschenken waarover vaak wordt gedacht dat ze meer geschikt zijn voor vrouwen. Als u op een beurs staat waar voornamelijk vrouwen komen of zaken doet met vrouwelijke relaties is het een ontzettend geschikt relatiegeschenk. Maar als u zaken doet met mannelijke relaties kunt u ook verzorgingsproducten weggeven, u kunt ze bijvoorbeeld via uw mannelijke relatie geven aan zijn partner. Uiteraard zijn er ook bedrukte verzorgingsproducten die geschikt zijn voor mannen. Iedereen heeft immers een toilettas nodig als hij of zij op reis gaat. Deze kan dan worden gevuld met badschuim en shampoo voor mannen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 11
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 11

Met bedrukte verzorgingsproducten geeft u uw relaties de kans om zichzelf lekker te verwennen. Bij Suprème Relatiegeschenken proberen wij van ieder product een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Bij de bedrukte verzorgingsproducten kunt u bij ons onder andere kiezen uit:

  • Zakspiegels
  • Zakdoekjes
  • Shampoo & zeep
  • EHBO sets

Bedrukte verzorgingsproducten voor mannen & vrouwen

Doordat Supreme relatiegeschenken u een breed assortiment van verzorgingsproducten aanbiedt, kunt u bij ons een verzorgingsproduct kiezen dat precies bij uw bedrijf én bij de ontvanger past. Zowel bij een man als bij een vrouw.

Verzorgingsproducten bedrukken

Verzorgingsproducten worden over het algemeen bedrukt met een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de door u uitgekozen bedrukking, met een stempel op het relatiegeschenk aangebracht. Bij sommige verzorgingsproducten kan het voorkomen dat deze op een andere manier worden bedrukt. Wij gebruiken in sommige gevallen namelijk ook de transferdruk en de zeefdruk. Deze bedrukkingen worden op een andere manier aangebracht. U kunt ook bij deze technieken verschillende kleuren in uw bedrukking gebruiken.

Het bedrukken van verzorgingsproducten kan met uw eigen logo, maar ook met uw bedrijfsnaam. Allicht zijn er ook nog andere mogelijkheden, zoals het gebruik van een afbeelding of van een pakkende tekst.

Contact opnemen met ons

Twijfelt u nog tussen meerdere geschenken of over de bedrukking, dan kunt u advies vragen aan onze medewerkers. Zij gaan graag met u in gesprek en geven u advies op basis van de specialistische kennis die zij hebben opgebouwd. U kunt ons iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 bereiken via:

Alle verzorgingsproducten

Wie bieden u ook manicuresets, badartikelen en lippenbalsem aan.

Verzorgingsproducten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.