PERSOONLIJK ADVIES

Badartikelen bedrukken

Badartikelen zijn leuke relatiegeschenken om weg te geven aan uw relaties. Met een bedrukt badartikel kunenn mensen hun badkamer opleuken en compleet maken. Er zijn ook badartikelen waarmee ze zich persoonlijk kunnen verzorgen. Een pakket van badartikelen met bedrukking kan bestaan uit een handzeeppomp en een drinkbeker, maar natuurlijk ook uit een aantal verschillende flesjes gevuld met douchegel, shampoo, bodylotion of badzout. Bedrukte badartikelen zijn leuk om weg te geven op een beurs, tijdens een evenement, toe te voegen aan een (kerst)pakket, maar ook om persoonlijk aan uw werknemer of relatie te overhandigen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Wanneer bedrukte badartikelen weggeven?

Bedrukte badartikelen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De geur en de verpakking van de badartikelen kunnen hier goed op aangepast worden. Voor vrouwen kiest u bijvoorbeeld eerder voor een lavendelgeur en voor een man eucalyptus. Doordat badartikelen zo goed zijn aan te passen aan uw eigen doelgroep, heeft u de mogelijkheid om volledig in te spelen op uw doelgroep.

Badartikelen bedrukken

Het ligt aan de verpakking van de badartikelen, hoe deze bedrukt worden. Over het algemeen worden badartikelen bedrukt door middel van een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de door u uitgekozen bedrukking door middel van een stempel op het badartikel aangebracht.

De inhoud van de verpakking, bijvoorbeeld een flesje shampoo kan meestal ook nog apart worden bedrukt. Hierdoor zal uw relatiegeschenk extra opvallen.

Relatiegeschenken aan uw relaties geven wekt zeer veel goodwill op, zowel bij klanten als bij werknemers. Let wel goed op wat u weggeeft aan uw klanten, zij associëren de geschonken artikelen vaak met de producten die uw bedrijf verkoopt. Dus is het relatiegeschenk niet van goede kwaliteit, zullen zij snel denken dat uw eigen producten ook niet van goede kwaliteit zijn.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam. Met meer dan 15 jaar ervaring in de relatiegeschenkenbranche weten onze medewerkers heel goed wat wel bij elkaar past en wat niet. Ook kunnen zij, door de jarenlange ervaring, goed inspelen op verschillende doelgroepen, dus ook die van u!

Suprème Relatiegeschenken is elke werkdag te bereiken van 08.30 uur tot en met 17.00 uur via:

Overige promotieartikelen

Andere promotieartikelen die wij aanbieden zijn zakspiegelslippenbalsem en EHBO sets.

Badartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.