PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte toilettassen worden altijd meegenomen tijdens vakanties, weekendjes weg en andere logeerpartijen. In een toilettas met bedrukking zitten alle persoonlijke spullen van de eigenaar. Eigenlijk zorgt het geschenk ervoor dat al deze spullen bij elkaar worden gehouden, zodat er niet naar gezocht hoeft te worden. 

Een bedrukte toilettas is ontzettend goed te combineren met allerlei andere geschenken om weg te geven, hierdoor kunt een compleet geschenk tot stand brengen. Geschenken die u met een bedrukte toilettas kunt combineren, zijn: 

  • bedrukte tandenborstels
  • bedrukte lippenbalsem
  • bedrukte zakspiegels
  • bedrukte verzorgingsproducten
  • bedrukte manicuresets

Toilettassen met bedrukking weggeven 

Toilettassen met een bedrukking kunnen evenzeer alleen als in een ‘’geschenkpakket’’ worden weggegeven. Hierdoor worden de mogelijkheden alleen maar meer vergroot. Toilettassen met een bedrukking kunnen apart heel goed voor promotie worden weggegeven, hiermee bedoelen wij beurzen, en dergelijke. Pakketten kunnen weer heel goed op andere momenten worden weggegeven. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of andere feestelijke gelegenheden. 

Toilettassen bedrukken 

Toilettassen bedrukt u natuurlijk zo, dat iedereen uw bedrijf erin herkent. U kunt de kleur van uw huisstijl, bijvoorbeeld als kleur van de bedrukking kiezen. Natuurlijk kunt u ook de toilettas zelf in deze kleur kiezen. De keuze is geheel aan u. Als u eenmaal de kleuren bepaald heeft, dan kunt u kiezen wat u precies op de toilettas bedrukt wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam zijn, maar ook een bepaalde afbeelding. 

Toilettassen kunnen (mits er grote aantallen worden besteld) ook naar uw wens worden geproduceerd. Hierbij kunt u eigenlijk alles zelf kiezen, vanaf de afmeting van het geschenk tot aan de kleur, bijvoorbeeld uw eigen PMS-kleur. Deze wijze van produceren heet custom made. 

Contact opnemen

Mocht u hier graag meer informatie over willen hebben dan kunt u contact opnemen via

Natuurlijk mag u ook contact opnemen voor vragen over al onze andere geschenken. 

Pakket maken met een bedrukte toilettas? 

Voor het maken van een pakket met een bedrukte toilettas kunt u kijken bij de volgende geschenken: lippenbalsem, manicuresets en verzorgingsproducten

Toilettassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.