PERSOONLIJK ADVIES

Verzorgingsproducten bedrukken

Bedrukte verzorgingsartikelen kunnen op allerlei manieren worden gebruikt door uw bedrijf. U kunt de bedrukte artikelen vergeven middels een mailing, maar u kunt ze ook uitdelen op drukbezochte plekken of gebruiken binnen uw eigen bedrijf. Verzorgingsartikelen met bedrukking zijn in verschillende prijzen verkrijgbaar en daarom is het gemakkelijk om binnen uw budget te blijven.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bij Suprème bestelt u de geschenken snel en gemakkelijk in de webshop. U kunt de mogelijkheden qua kleuren en bedrukkingen bekijken per product. Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u deze snel stellen via de chat. De medewerkers zullen u zo snel mogelijk antwoord proberen te geven op uw vraag.

Bedrukte verzorgingsartikelen | het assortiment

Bedrukte verzorgingsartikelen kunnen in veel verschillende varianten voorkomen. Voorbeelden van verzorgingsartikelen die u bedrukt en onbedrukt kunt bestellen, zijn: 

  • Handcrème
  • Handspray
  • Bodylotion
  • Douchegel
  • Weegschalen
  • Opfrisdoekjes

Mocht het verzorgingsartikel dat u zoekt nou niet op onze webshop staan, dan kijken onze medewerkers graag voor u verder. Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te houden maar het is altijd mogelijk dat juist het product dat u zoekt ontbreekt. Hiervoor kunt u middels de gegevens onderaan contact opnemen.

Het bedrukken van onze verzorgingsartikelen

Het bedrukken van de verzorgingsartikelen in ons assortiment is op verschillende manieren mogelijk. Wij hebben niet alleen een heel assortiment aan verschillende bedrukte verzorgingsartikelen, maar ook aan bedrukkingstechnieken. Enkele voorbeelden zijn:

  • Transferdruk;
  • Zeefdruk;
  • Borduring;
  • Tampondruk.

Een verzorgingsartikel bedrukken kan dus op verschillende manieren. Veelal maken wij de keuze als het gaat om het kiezen van de bedrukkingstechniek. Wij weten namelijk precies hoe het uitgekozen verzorgingsartikel het beste bedrukt kan worden. Hierbij houden wij ook rekening met de wensen die u heeft. Wilt u bijvoorbeeld veel kleurtjes in de bedrukking, of juist een groter formaat, dan kan het zijn dat wij kiezen voor een andere bedrukkingstechniek om het verzorgingsartikel te bedrukken.

Contact met Suprème Relatiegeschenken

Contact opnemen met Suprème is op verschillende manieren mogelijk, via de chat op de website of:

Bekijk veel meer verzorgingsproducten bij Suprème!

Bij Suprème bestelt u nog veel meer verzorgingsproducten, bekijk deze categorieën ook: manicuresets, zakspiegels en badartikelen.

Verzorgingsproducten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.