Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 5 tot 7 werkdagen (5)
 3. 8 tot 10 werkdagen (6)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (3)
 3. 100 (5)
Materiaal
 1. Katoen (3)
 2. Kunststof (2)
 3. Overig (5)
 4. Papier (1)
 5. Pet-recyclebaar (2)
 6. Polyester (4)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (12)
 3. 2 kleuren (11)
 4. 3 kleuren (11)
 5. 4 kleuren (11)
 6. Fullcolor (1)

Badartikelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Badartikelen zijn leuke relatiegeschenken om weg te geven aan uw relaties.

Met een bedrukt badartikel kunt u, uw badkamer opleuken en compleet maken. Er zijn ook badartikelen waarmee u zich persoonlijk kunt verzorgen. Een pakket van badartikelen kan bestaan uit een handzeeppomp en een drinkbeker, maar natuurlijk ook uit een aantal verschillende flesjes gevuld met douchegel, shampoo, bodylotion of badzout.

Bedrukte badartikelen zijn leuk om weg te geven op een beurs, tijdens een evenement, toe te voegen aan een (kerst) pakket maar ook om persoonlijk aan uw relatie te overhandigen.

Bedrukte badartikelen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De geur en de verpakking van de badartikelen kunnen hier goed op aangepast worden. Voor vrouwen kiest u bijvoorbeeld eerder voor een lavendelgeur en voor een man eucalyptus. Doordat badartikelen zo goed zijn aan te passen aan uw eigen doelgroep, heeft u de mogelijkheid om volledig in te spelen op uw doelgroep.

Badartikelen bedrukken

Het ligt aan de verpakking van de badartikelen, hoe deze bedrukt worden. Over het algemeen worden badartikelen bedrukt door middel van een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de door u uitgekozen bedrukking door middel van een stempel op het badartikel aangebracht.

De inhoud van de verpakking, bijvoorbeeld een flesje shampoo kan meestal ook nog apart worden bedrukt. Hierdoor zal uw relatiegeschenk extra opvallen.

Relatiegeschenken aan uw relaties geven wekt zeer veel goodwill op, zowel bij klanten als bij werknemers. Let wel goed op wat u weggeeft aan uw klanten, zij associëren de geschonken artikelen vaak met de producten die uw bedrijf verkoopt. Dus is het relatiegeschenk niet van goede kwaliteit, zullen zij snel denken dat uw eigen producten ook niet van goede kwaliteit zijn.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam. Met meer dan 15 jaar ervaring in de relatiegeschenkenbranche weten onze medewerkers heel goed wat wel bij elkaar past en wat niet. Ook kunnen zij, door de jarenlange ervaring, goed inspelen op verschillende doelgroepen, dus ook die van u!

Suprème Relatiegeschenken is elke werkdag te bereiken van 08.30 uur tot en met 17.00 uur op:

Overige promotieartikelen

Andere promotieartikelen die wij aanbieden zijn zakspiegelslippenbalsem en EHBO sets.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757