Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (13)
 3. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (13)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (5)
 2. Overig (15)
 3. Polyester (2)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (19)
 3. 2 kleuren (13)
 4. 3 kleuren (13)
 5. 4 kleuren (13)
 6. Fullcolor (2)

Persoonlijke accessoires

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Persoonlijk accessoires met bedrukking zijn erg leuk om weg te geven en geschikt voor een zeer grote doelgroep. Een bedrukt verzorgingsproduct komt namelijk altijd van pas en de kans dat men het gegeven geschenk daadwerkelijk zal gaan gebruiken is dus erg groot.

Bedrukte persoonlijke accessoires | verschillende soorten

Bedrukte persoonlijke accessoires zijn in veel verschillende soorten te verkrijgen, het is een erg brede categorie. Zo vindt u bij ons onder andere:

 • Nailkits;
 • Schoenenpoetssets;
 • Spiegeltjes;
 • Tandenborstels;
 • (make-up) tasjes.

Bedrukte persoonlijke accessoires vallen op en worden graag als relatiegeschenk ontvangen. Door de bedrukking maakt u het relatiegeschenk uniek en kunt u het volledig aanpassen aan uw eigen bedrijf. U kunt persoonlijke accessoires ook goed aanpassen aan gelegenheden, door hier de bedrukking op af te stemmen maar ook de keuze voor het persoonlijke accessoire zelf. Ze zijn te gebruiken als strooigoed maar ook als wat chiquere relatiegeschenken. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Persoonlijke accessoires bedrukken

 

Persoonlijke accessoires worden over het algemeen bedrukt met een tampondruk. De bedrukkingstechniek verschilt per product, maar kan natuurlijk altijd aangepast worden naar uw wensen. Wanneer het persoonlijke accessoire niet met een tampondruk kan worden bedrukt, zal er veelal gekozen worden voor een zeefdruk of een transferdruk. Ook bij deze technieken zijn er veel mogelijkheden, zoals kleuren, positie en grootte.

Persoonlijke accessoires bedrukken met een logo is het meest voorkomend. Men zal dit logo onthouden en herkennen. Uiteraard is het ook mogelijk om een hele andere weg in te slaan en een pakkende tekst of een afbeelding te bedrukken. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken adviseren u met veel plezier en op een vrijblijvende basis over de mogelijkheden van het bedrukken, maar ook over de persoonlijke accessoires en het eventueel verpakken van de geschenken. Contact opnemen kan op verschillende manieren:

Nog veel meer verzorgingsartikelen

Bekijk ook ons assortiment in manicure setslippenbalsem en verzorgingsproducten.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757