PERSOONLIJK ADVIES

Victorinox zakmessen en multitools bedrukken

Victorinox zakmessen en multitools met bedrukking hebben ontzettend veel mogelijkheden qua gebruik. Wanneer iemand zich vaak buiten bevindt, is een bedrukt Victorinox zakmes of mulitool onmisbaar. Maar dit geldt natuurlijk ook voor wanneer men op vakantie gaat, etc. Door de verschillende functionaliteiten kunnen de bedrukte multitools en zakmessen van Victorinox op zeer veel momenten worden gebruikt en zullen deze ook onmisbaar worden voor de persoon die een exemplaar in zijn of haar bezit heeft. De Victorinox producten zijn te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte Victorinox artikelen bevinden zich al een geruime tijd in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. De Victorinox geschenken zijn dan ook zeer populair bij een grote doelgroep. Victorinox is een bedrijf met Zwitserse roots. Het bestaat al sinds 1884 en levert officiële Zwitserse zakmessen en nog veel meer. Het bedrijf heeft de zware financiële tijden overleefd en produceert nog steeds de kwalitatieve Zwitserse legermessen en daarnaast ook nog ontzettend veel andere producten. Het bedrukken van Victorinox artikelen kunt u gerust overlaten aan de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken. Door de jarenlange ervaring weten zij precies hoe de Victorinox zakmessen en multitools het beste van een bedrukking kunnen worden voorzien.

Bedrukte Victorinox zakmessen en multitools

Een bedrukte multitool van Victorinox bevat bijvoorbeeld de volgende functionaliteiten:

  • Groot lemmet;
  • Flessenopener;
  • Blikopener;
  • Schroevendraaier;
  • Kurkentrekker.

Victorinox biedt op bijna al haar producten een levenslange

Het bedrukken van Victorinox zakmessen en multitools

Het bedrukken van de Victorinox zakmessen en multitools kan zowel met een kleurenbedrukking als met een gravering. Uw eigen logo kan dus in de originele kleuren worden aangebracht op het Victorinox zakmes of de multitool en daarnaast is het ook nog mogelijk om een gravering aan te brengen. Dan wordt er niet gewerkt met kleur, maar wordt er een stukje weggebrand.

Persoonlijk contact

Het bedrukken van de Victorinox artikelen gaat niet zonder uw goedkeuring. U ontvangt namelijk altijd een gratis digitale proefdruk met daarop het door u uitgekozen Victorinox artikel en uiteraard ook de bedrukking die u wenst. Neem voor vragen gerust contact op met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken, iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur:

Op zoek naar nog meer outdoor relatiegeschenken om te bedrukken?

Kijk bij Suprème Relatiegeschenken gerust eens verder naar: barbecue, bidons en golfartikelen.

Victorinox zakmessen en multitools bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.