PERSOONLIJK ADVIES

Washandjes bedrukken

Washandjes met opdruk zullen ervoor zorgen dat uw klanten positief over u denken en zullen er ook voor zorgen dat u onbewust veel reclame maakt. Dit zijn een van de redenen dat de bedrukte washandjes het na jaren nog steeds goed doen in de relatiegeschenken markt. Wij hebben dan ook verschillende soorten, maten en kleuren op onze website staan, zodat we voor elk bedrijf en elk budget een geschikt washandje hebben. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

In de webshop vindt u diverse soorten washandjes. Zo hebben we:

  • Washandjes met een brede band;
  • Washandjes met een smalle band.

Daarnaast is elke variant in verschillende kleuren te verkrijgen. Met uw eigen bedachte bedrukking erop zult u zien dat u een mooi opvallend en uniek relatiegeschenk heeft!

Bedrukte washandjes

Bedrukte washandjes zien we op verschillende plekken terug. Zo kunnen ze namelijk ook goed gebruikt worden in het eigen bedrijf. Het ziet er erg professioneel uit om een eigen washand te hebben met bedrukking. Daarnaast vallen ze goed te combineren met handdoeken. U kan bij Suprème Relatiegeschenken zelfs een leuk pakketje samenstellen met als bijvoorbeeld een bedrukte handdoek, washand en gastendoekje! Dit pakket zullen wij dan geheel naar uw wens(en) verzorgen.

Washandjes bedrukken

Washandjes kunnen we op 3 verschillende manieren bedrukken, namelijk doormiddel van:

  • Zeefdruk techniek;
  • Transferdruk techniek;
  • Borduring.

De zeef/transferdruk techniek zijn de meest gebruikte bedrukkingstechnieken. Deze zullen vaak op de band van het washandje worden bedrukt. Wilt u een uniek en chique washand? Dan raden wij de borduring aan, dit is de mooiste manier van bedrukken. De borduring heeft een langere levensduur dan een bedrukking op de stof. Indien gewenst sturen wij altijd een digitale proefdruk toe zodat u precies kan zien hoe uw eigen ontworpen washandje eruit komt te zien.

Washandjes bestellen

Bedrukte washandjes bestellen kan snel en simpel via de website. Hier vindt u alle soorten, kleuren en maten! Vindt u het lastig zelf een mooi relatiegeschenk uit te zoeken voor uw bedrijf? Vraag dan gerust een van onze medewerkers om advies, zij hebben járen ervaring allerlei soorten relatiegeschenken. Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 8:30 en 17:00 op het telefoonnummer 074-2424757 of via de mail: [email protected].

Daarnaast hebben we een chat op de website waar u gemakkelijk met onze medewerkers kan chatten!

Bekijk ook:
Washandjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10