Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 0 33
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (5)
 3. 100 (50)
Materiaal
 1. Katoen (38)
 2. Kunststof (1)
 3. Overig (13)
 4. Polyester (23)
Soorten polo's
 1. Lange mouw (1)
Soorten t-shirts
 1. Met korte mouwen (18)
 2. Met lange mouwen (6)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. (1)
 2. In overleg (9)
 3. 4 tot 6 werkdagen (5)
 4. 5 tot 7 werkdagen (45)
 5. 8 tot 10 werkdagen (31)
 6. 10 tot 15 werkdagen (2)
 7. 20 tot 25 werkdagen (12)
Bedrukking
 1. 1 kleur (82)
 2. 2 kleuren (82)
 3. 3 kleuren (82)
 4. 4 kleuren (76)
 5. Fullcolor (2)

Werkkleding

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte werkkleding is een zeer populair item binnen het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Iedereen wil immers dat zijn of haar bedrijf goed voor de dag komt. Dit gaat met de bedrukte werkkleding van Suprème Relatiegeschenken zeker lukken. Soorten van een goede kwaliteit die u bij ons kunt bestellen, zijn:

 

 • truien;
 • polo’s;
 • jassen;
 • broeken;
 • vesten;
 • T-shirts.

 

Werkkleding bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam

 

Het bedrukken van werkkleding is een taak die uiterst serieus moet worden genomen. Wanneer u bij ons bedrukte werkkleding bestelt, dan wilt u natuurlijk niet dat deze na een paar keer wassen of na een paar keer gebruiken alweer loslaat. Suprème Relatiegeschenken begrijpt dit maar al te goed en daarom besteden wij altijd veel zorg aan het bedrukken van onze relatiegeschenken.

 

Het bedrukken van werkkleding kan met veel verschillende bedrukkingstechnieken. De reden hiervoor is dat het assortiment van werkkleding bestaat uit veel verschillende artikelen en deze vrijwel allemaal op een andere manier het beste van een bedrukking kunnen worden voorzien. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u meteen op de website uw wensen qua bedrukking al aangeven en daardoor hebben wij genoeg tijd om voor u de beste bedrukkingstechniek uit te kiezen.

 

Het bedrukken van werkkleding kan met verschillende informatie, zoals uw logo, bedrijfsnaam, maar ook uw contactgegevens. Voordat de werkkleding daadwerkelijk wordt bedrukt, ontvangt u bij Suprème Relatiegeschenken altijd eerst een digitale proefdruk. De digitale proefdruk zal per mail naar u worden gestuurd en daarop kunt u de werkkleding met bedrukking eigenlijk alvast bekijken. De posities zijn goed te zien en ook de kleuren die gebruikt gaan worden. Mocht er op dat moment iets toch nog niet naar wens zijn, dan is dit geen enkel probleem. Wanneer uw bestelling zich nog in de fase van de digitale proefdruk bevindt, kunnen er nog een aantal dingen gewijzigd worden. Dit is natuurlijk anders wanneer de werkkleding al daadwerkelijk bedrukt is.

 

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij Suprème Relatiegeschenken. Bellen kan naar het telefoonnummer 074 – 24 24 757 en een mail sturen kan naar info@supremerelatiegeschenken.nl.

 

Bekijk de soorten bedrukte werkkleding!

De soorten werkkleding meteen bekijken? Veiligheidsvesten, werkbroeken en werkjassen!

Gratis verzending!

Vanaf €750,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757