Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 1 11
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (1)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Overig (1)
 2. Polyester (6)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (2)
 3. 8 tot 10 werkdagen (6)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (8)
 2. 2 kleuren (8)
 3. 3 kleuren (8)
 4. 4 kleuren (5)
 5. Fullcolor (1)

Veiligheidsvesten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte veiligheidsvesten mogen niet ontbreken binnen uw bedrijf, als u werkt met bedrijfsmatig gebruikte voertuigen, deze zijn dan namelijk verplicht. Wat is er nou origineler als dat uw eigen bedrukking is bedrukt op de veiligheidsvesten. Het weggeven van de bedrukte veiligheidsvesten kan om verschillende redenen, namelijk:

Bedrukte veiligheidsvesten & vakantie

Veiligheidsvesten zijn al een tijdje verplicht in verscheidene landen, maar sinds 1 juli 2014 is daar ook ons buurland Duitsland bijgekomen. Het wordt dus eigenlijk steeds meer een must voor iedere automobilist om genoeg veiligheidsvesten bij zich te hebben, voor alle inzittenden. Door (bedrukte) veiligheidsvesten aan boord te hebben, ontlopen de automobilisten een boete in de volgende landen:

 • Frankrijk;
 • België;
 • Spanje;
 • Italië.

Bedrukte veiligheidsvesten van uw bedrijf komen daarom zeker van pas. Het is belangrijk om de ontvangers goed te informeren, aangezien de bedrukte veiligheidsvesten binnen handbereik moeten worden opgeruimd in de auto. Dit betekent dus niet in de kofferbak, maar in een stoelzak of het handschoenenvakje. U kunt dit aangeven met een leuke bedrukking, maar u kunt er ook extra informatie bijleveren.

Bedrukte veiligheidsvesten & promotiemateriaal

Veiligheidsvesten met bedrukking kunnen ook prima worden gebruikt om uw bedrijf extra te promoten bij het onbekende publiek. Er zijn zowel goedkopere als duurdere uitvoeringen, en hiervoor kunt u dus prima voor een goedkopere variant kiezen. U kunt de bedrukte veiligheidsvesten vergeven op een drukbezochte plek, maar u kunt deze ook verloten via social media of een prijsvraag. Er zijn vele mogelijkheden.

Veiligheidsvesten bedrukken

Veiligheidsvesten bedrukken kan met vrijwel iedere bedrukkingstechniek. Voorbeelden zijn de transferdruk, zeefdruk, maar ook met een borduring. De keuze voor de bedrukkingstechniek hangt onder andere af van de grootte, het materiaal en de wensen. Een zeefdruk is zeer geschikt als u slechts 1 kleur wilt bedrukken, terwijl u met een transferdruk meerdere kleuren kunt laten bedrukken. Het borduren van een veiligheidsvest zou eventueel ook kunnen. Voor meer informatie over het bedrukken of over het geschenk zelf, kunt u contact opnemen via

Combineer met andere kleding!

Combineer dit geschenk met onze andere kleding voor een originele samenstelling! Kies bijvoorbeeld uit truien, bodywarmers of jassen.

Gratis verzending!

Vanaf €750,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757