Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 2 16
Minimale afname
 1. 100 (25)
Materiaal
 1. Katoen (21)
 2. Overig (7)
 3. Polyester (10)
Soorten t-shirts
 1. Met korte mouwen (18)
 2. Met lange mouwen (6)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (8)
 2. 5 tot 7 werkdagen (25)
 3. 8 tot 10 werkdagen (16)
 4. 20 tot 25 werkdagen (12)
Bedrukking
 1. 1 kleur (41)
 2. 2 kleuren (41)
 3. 3 kleuren (41)
 4. 4 kleuren (41)
 5. Fullcolor (1)

Werk t-shirts

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Werk t-shirts met bedrukking zijn populaire geschenken in ons assortiment, omdat ze eigenlijk binnen ieder bedrijf wel kunnen worden gebruikt. De werk t-shirts binnen ons assortiment hebben verschillende pasvormen, waardoor ze voor iedereen passend kunnen worden gemaakt. Mocht u het moeilijk vinden om de maten van de werk t-shirts vooraf te bepalen, dan is het mogelijk dat wij u de beschikbare maten toesturen en u deze kunt laten passen. Hierdoor weet u zeker dat u voor het juiste kiest!

Werk t-shirts met bedrukking voor evenementen

Werk t-shirts met bedrukking zijn ook erg geschikt om te gebruiken tijdens evenementen. Iedereen weet hierdoor wie bij de organisatie hoort en ook waar aanspreekpunten te vinden zijn. Door verschillende kleuren te gebruiken, kunt u ook groepen duidelijk maken met de bedrukte werk t-shirts, dit kan ook middels verschillende bedrukkingen. Uiteraard is het ook erg leuk en niet te vergeten lucratief om deze bedrukte geschenken te verkopen als merchandise.

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u uw vragen en wensen neerleggen, waardoor wij voor u een prijsopgave kunnen samenstellen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om in één keer alle benodigde bedrukte geschenken te bestellen, waaronder de bedrukte werk t-shirts.

Werk t-shirts bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Het bedrukken van werk t-shirts bij Suprème Relatiegeschenken gebeurt altijd met de grootste zorg. Het is immers de bedoeling dat de bedrukte werk t-shirts voor een langere tijd meegaan. Bij Suprème maken we gebruik van de volgende bedrukkingstechnieken:

 • Zeefdruk;
 • Transferdruk;
 • Borduring.

Het bedrukken van een werk t-shirt kan met verschillende aspecten van uw bedrijf. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een bedrijfsnaam of logo, maar het is uiteraard ook mogelijk om voor iets anders te kiezen. Hierdoor heeft u de kans dat uw geschenken nog meer opvallen, aandacht krijgen en dus automatisch meer promotie opleveren. Suprème Relatiegeschenken is op verschillende manieren te bereiken voor het stellen van vragen of opvragen van extra informatie, onder andere:

Goed te combineren met bedrukte werk t-shirts!

Geschenken die goed te combineren zijn met bedrukte werk t-shirts, zijn: werkbroeken, werkjassen en werkpolo’s.

Gratis verzending!

Vanaf €750,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757