Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)

Werkjassen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Werkjassen met bedrukking

Werkjassen bedrukt met eigen logo kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo is het erg leuk om een mooie bedrukte werkjas cadeau te geven aan uw klanten of relaties. Hierdoor maakt u onbewust veel reclame en zal u merken dat uw naamsbekendheid groter wordt naar mate uw klant de bedrukte werkjas vaker draagt. Daarnaast is het ook erg leuk om een werkjas met bedrukking binnen uw eigen bedrijf te houden, het ziet er namelijk erg professioneel uit wanneer iedereen binnen een bedrijf of binnen een branche in het bedrijf dezelfde werkjas aan hebben. Naast bedrukte werkjassen hebben we uiteraard ook andere soorten jassen namelijk:

  • Regenjassen;
  • Sportjassen;
  • Gewatteerde jassen;
  • Fleece jassen;
  • Etc.

Bedrukte werkjassen zijn al jaren een populair relatiegeschenk. Heeft u er moeite mee om de geschikte werkjas voor uw bedrijf te vinden? Twijfel niet en vraag gerust een van onze collega’s om advies, zij helpen u graag met het vinden van de juiste jas voor het juiste bedrag!

Werkjassen bedrukken

Werkjassen met bedrukking kan u gemakkelijk bestellen op de website van Suprème. Wij bedrukken de werkjassen doormiddel van verschillende druktechnieken, bij ieder materiaal jas gebruiken wij een ander soort druktechniek. De meest gebruikelijke techniek is de transfer druk techniek. Deze is speciaal gemaakt voor het bedrukken op textiel. U kan verschillende dingen op uw werkjas laten drukken, namelijk:

  • Uw logo;
  • Uw bedrijfsnaam;
  • Uw slogan;
  • Uw bedrijfsgegevens;

Uw bedrukking kan op verschillende plekken op de werkjas komen te staan. Indien gewenst sturen wij altijd een gratis digitale proefdruk toe waardoor u precies kan zien hoe de bedrukking eruit ziet op het door u gekozen werkjasje.

Werkjassen bestellen

Bedrukte werkjassen bestellen kan voordelig, snel en met een korte levertijd bij Suprème Relatiegeschenken. Op onze website staan alle soorten, maten en kleuren werkjasjes voor elk soort bedrijf. Naast werkjassen hebben we uiteraard ook ontzettend veel andere relatiegeschenken waar u uw klanten mee kan blij maken!

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Twijfel niet en bel of mail gerust één van onze medewerkers! Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00.

Meer werkkleding ook bij Suprème

Voor meer werkkleding kunt u ook bij ons terecht, zoals werkpolo's, werktruien en werkbroeken.

Gratis verzending!

Vanaf €750,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757