Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)

Werkpolo's

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het bedrukken van werkpolo’s een slimme zet. Niet alleen faciliteert u, uw medewerkers met een bedrukte werkpolo, maar ook zal deze automatisch reclame maken voor uw bedrijf wanneer hij of zij aan het werk is. Men zal de bedrukte polo gaan zien en op een gegeven moment ook gaan herkennen. Dit betekent dus extra promotie voor uw bedrijf, een grote herkenning en het verhogen van de saamhorigheid!

Bedrukte werkpolo’s van Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte werkpolo’s van Suprème Relatiegeschenken zijn niet alleen van een goede kwaliteit, maar ook nog eens te bestellen in veel verschillende varianten. Zo zijn er verschillende kleuren maar ook verschillende modellen. De reden waarom wij hiervoor gekozen hebben is dat er voor ieder bedrijf een geschikte werkpolo met bedrukking te vinden is. Mocht het toch zo zijn dat het gewenste exemplaar er voor u niet tussen staat, dan kunt u hiervoor altijd de hulp van onze medewerkers inschakelen. Zij gaan dan graag samen met u op zoek naar de juiste werkpolo. U kunt hen iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur via de online chat bereiken, die u op de website vindt. Dit is de snelste manier van communiceren. 

Het bedrukken van werkpolo’s

Het bedrukken van werkpolo’s is op verschillende manieren mogelijk. Allereerst is het handig om te weten dat u de voor- en achterkant van de werkpolo kunt voorzien van een bedrukking. U kunt aan de voorkant kiezen voor een wat kleinere bedrukking en aan de achterkant van de werkpolo een grote bedrukking. Uiteraard kan dit ook juist precies andersom en u kunt ook slechts één zijde van de werkpolo bedrukken. Het bedrukken gebeurt veelal met een zeefdruk of een transferdruk, maar is ook mogelijk met een borduring.

Het bedrukken van werkpolo’s gebeurt meestal met een logo of een bedrijfsnaam. Echter zijn deze geschenken ook prima om te personaliseren. Dit kan middels;

  • Een eigen naam;
  • Een eigen kleur;
  • Een eigen afbeelding;
  • Etc.

Meer werkkleding bij Suprème bestellen?

U kunt nog veel meer werkkleding bij Suprème Relatiegeschenken bestellen. Neem eens een kijkje bij onze werk T-shirts, werktruien en veiligheidsvesten

Gratis verzending!

Vanaf €750,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757