Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 11 33
Minimale afname
 1. 100 (20)
Materiaal
 1. Katoen (17)
 2. Polyester (1)
Soorten polo's
 1. Lange mouw (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (20)
Bedrukking
 1. 1 kleur (20)
 2. 2 kleuren (20)
 3. 3 kleuren (20)
 4. 4 kleuren (20)

Werktruien

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte werktrui is zeer gemakkelijk in gebruik. Hij kan overal overheen worden aangetrokken en biedt extra warmte wanneer men dit nodig heeft. Bij Suprème Relatiegeschenken bestelt u in de webshop gemakkelijk uw bedrukte werkbroeken. Niet alleen treft u bij ons een breed assortiment, maar dit is ook nog eens gecombineerd met lage prijzen en een goede service van onze medewerkers. Bedrukte werkbroeken vindt u bij ons in allerlei soorten en maten omdat ieder bedrijf een ander wensenlijstje heeft. Door het brede assortiment kunt ook u bij ons terecht en de juiste bedrukte werkbroek vinden!

Werktruien bedrukken

Werktruien bedrukken kan met twee verschillende bedrukkingstechnieken. Wij maken gebruik van de zeefdruk en de transferdruk voor deze relatiegeschenken. Uiteraard gebruiken wij deze relatiegeschenken nog veel vaker bij andere kleding, maar ook bij tassen en caps.

Het bedrukken van werktruien kan dus met een zeefdruk en een transferdruk. Hiermee kunt u verschillende kanten op: u kunt ervoor kiezen om verscheidene kleuren door elkaar heen te gebruiken in de bedrukking, maar ook voor een bedrukking met slechts een enkele kleur. Het is hierbij vooral van belang welk doel u heeft met de bedrukte werktruien. Wanneer u ze wil gaan vergeven aan uw personeel om te gebruiken voor tijdens de werktijd, dan valt de keuze vaak op een enkele kleur, om het zo professioneel mogelijk te houden. Wanneer u echter graag wil dat uw personeel de bedrukte werktruien gaat gebruiken in zijn of haar privétijd en hoopt op een stuk extra promotie, dan zijn meerdere kleuren vaak passender.

Een werktrui bedrukken gebeurt meestal met een bedrijfsnaam of een logo. Uiteraard kan dit ook gecombineerd of nog met andere informatie van uw bedrijf. Veelvoorkomend zijn ook:

 • een afbeelding;
 • contactgegevens;
 • social media gegevens.

Bedrukte werktruien bestelt u bovenstaand snel en gemakkelijk in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Wanneer u vragen heeft of graag een persoonlijke offerte op maat wil ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Hiervoor kunt u altijd even contact opnemen met onze medewerkers via de contactgegevens: 

Meer werkkleding bedrukken?

Bestel gauw meer bedrukte werkkleding bij Suprème! U kunt bij ons ook terecht voor: werkbroeken, veiligheidsvesten en werkjassen!

Gratis verzending!

Vanaf €750,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757